Rendezvényszervezés

Puskás Pancho Sport Pub cikkek

Puskás Pancho Sport Pub cikkek

Albert Flórián

Albert Flórián az egyetlen magyar aranylabdás. Ő volt az, aki megélhette, hogy életében stadiont neveznek el róla. Számos emlék, vándorkiállítás mellett többek között az új FTC stadion melletti utca is az ő nevét viseli, az új stadion előtt pedig már az ő szobra is vigyázza zöld-fehér klub stadionját a legendás Springer-szobor mellett.

Legendás Aranycsapat

Az Aranycsapat mint csapat, mint fogalom klasszikus értelemben véve 1949-től kezdődően  létezett.

Sarapova bukása

Ritkán szoktunk más sportággal foglalkozni focin kívül, azonban a sportvilágot megrázta egy-két nem foci hír is a héten. Az egyik közülük a világ legjobban kereső sportolónőjének doppingvétsége volt.

Bajnokok Ligája eredmények

Kedden megkezdődtek a Bajnokok Ligája nyolcad döntőinek visszavágói. Most pedig el is mondjuk nektek, hogy mi történt ezen a héten, tarts velünk a Bajnokok Ligája meccselemzésen! 

A Hertha sikerének titka

Miért pont a Hertha? Jogosan tehetjük fel a kérdést. Látszólag egy szürke berlini kiscsapat egy nagy stadionban, liftezve a Bundesliga 1 és 2 között.

Magyar Kupa negyeddöntők

Időrendben haladva először a DVSC jutott tovább az ideiglenesen harmadosztályú Nyíregyháza ellen, még kedden, összesítésben 7-1-el. A harmadosztályú csapatnak azonban semmi oka a szégyenkezésre,nagyon jól helyt álltak az NB1 egyik érem várományosa ellen.

Itt játssza mérkőzéseit a magyar labdarúgó válogatott

Mint ismert, futball válogatottunk 1972 után újra kijutott a legrangosabb európai válogatott megmérettetésre. A szurkolók számára az UEFA több jegyértékesítési kört szervezett meg, amelyek kisebb-nagyobb fennakadásokkal zajlottak. 

Real Madrid - Atletico Madrid

A királyi gárda oly rég óta íródó dicső történelmének egy újabb fejezete született meg tegnap kora este.


3/4

címkék: