Rendezvényszervezés

Puskás Pancho Sport Pub cikkek

Puskás Pancho Sport Pub cikkek

Bajnokok Ligája eredmények

Kedden és szerdán lezajlott a Bajnokok Ligája idei negyeddöntőjének első, odavágós köre. Nézzük, milyen eredmények születtek! A Barcelona 2-1 arányban legyőzte az Atlético Madridot, míg a keddi másik meccsen a Bayern csak nagy nehezen diadalmaskodott a Benfica ellenében 1-0-ra. Szerdán is két meccs volt, ahol a Real Madrid a friss el classico győztes csapat is pályára lépett és szenvedett sima 2-0-s vereséget Németországban a Vfl Wolfsburg otthonában. A tegnapi fő meccsen a PSG otthon csak egy x-re volt jó a Manchester City ellenében, így a vendégek előnyből várhatják a visszavágót.

Törő legendája

Törőcsik András minden idők egyik legnagyobb futballistája, ösztönös zsenije és furcsa mód egyik legnagyobb be nem váltott tehetsége. De egyáltalán lehet-e ilyet mondani az Újpest egyik legnagyobb futballistájáról, aki a válogatottban is 45 alkalommal szerepelt és két világbajnokságot is megjárt?

Világfutball eredmények

A hét végén és amúgy a hét folyamán is rengeteg futballmeccset játszottak világszerte. Valamelyik meccs a francia eb, valamelyik meccs- ez főleg Dél-Amerikára érvényes- pedig már a két év múlva esedékes orosz vb jegyében zajlott.

Döntetlent játszottunk a horvátok ellen

Március 26-án nagyon jó második félidőt produkálva bravúros 1-1-es döntetlen ért el a csapat a sokkal jobb erőkből álló horvát csapat ellen.

Selejtezőt játszik a vízilabda válogatott

Emberemlékezet óta nem fordult elő ilyen, de most mégis megtörtént: selejteznie kell a csapatunknak az olimpiáért. Mivel a 2015-ös év rosszabbul sikeredett a csapatnak (értsd nem nyert Világkupát és a kazanyi vb-n se végzett a dobogón) az idei évre maradt, hogy kivívják a srácok a jogos helyüket a Rióba tartó gépre.

Puskás Stadion

Elkezdődött a legendás Stadion bontása. Az 1953-ban nyílt egykori Népstadion, mai Puskás Ferenc stadion egybeforrt a labdarúgó válogatottal. Sok-sok legendás mérkőzés helyszíne volt. Az egykoron több mint 100 000 néző befogadására alkalmas létesítmény a végén már csak a felső karéj életveszélyes állapota miatt 28 500 fős volt.

Magyar a horvát ellen

  Megvan a magyar futball válogatott kerete a március 26-án rendezendő Horvátország elleni meccsre.

Forma-1 2016.

Pénteken az első szabadedzésekkel megkezdődött az új F1-es idény. A szabályok alig változása miatt nem lehetett nagy változásokra számítani és sajnos az elemzők várakozásai eddig igazolódni is látszanak.


2/4

címkék: