Rendezvényszervezés

Íme, itt fogunk játszani az EB-n!

Mint ismert, futball válogatottunk 1972 után újra kijutott a legrangosabb európai válogatott megmérettetésre. A szurkolók számára az UEFA több jegyértékesítési kört szervezett meg, amelyek kisebb-nagyobb fennakadásokkal zajlottak. 

Itt játssza mérkőzéseit a magyar labdarúgó válogatott

 

A magyarok összesen a három válogatott csoportmeccsre 37 427 jegyet igényelhettek, melyek mind egy szálig el is keltek. (Érdekesség, hogy így sokkal több jegyhez juthattunk hozzá, mint például az angol szurkolók, mert az ő válogatottjuk kisebb stadionokban játszik és így értelemszerűen kevesebb jegyet kaphattak). Nem kell azonban csüggedni, mert nemsokára indul az utolsó roham, mivel az UEFA internetes oldalán fel lehet ajánlani a jegytulajdonos számára nem kellő jegyeket. Sok szurkoló nem jutott jegyhez, így hát nem meglepetés, hogy hallani olyan hangokat, hogy jegy nélkül is indulnak magyarok Franciaországba.

 

Rengeteg utazási iroda hirdet buszos utat, hallani vonatos út szervezéséről, repülős megoldásokról és persze több száz, több ezer magánautós út is le fog bonyolódni az alatt a majd’ két hét alatt, amíg válogatottunk a tornán szerepelni fog. (ha persze továbbjutnánk a csoportból, az lenne a legjobb, így még több magyar szurkolhatna a helyszínen a srácoknak).

 

Szurkolj te is a magyar válogatottnak a Puskás Pancho Sport Pub-ban, foglalj asztalt minél hamarabb, de ha nem szeretnél lemaradni a felkészülési mérkőzésekről, vagy a BL-meccsekről sem, akkor is itt a helyed! Kattints ide az asztalfoglaláshoz! 

 

Az esélyekről sok ember elmondta már véleményét, személyes véleményem szerint örüljünk, hogy kijutottunk, és ha van egy kis esély, azt meg kell ragadni. Így és csak így lehet ebből egy bravúros 2. vagy 3. hely és ezáltal egy továbbjutás.

 

Kevesebb szó esett eddig a stadionokról. Nos, ezzel sem jártunk rosszul, hiszen két vadonatúj és egy legendás helyszínen fogunk szerepelni.

 

Első meccs Bordeaux: Matmut Atlantique (42,115)

 

A legnyugatibb helyszín, itt a nyitómeccsünket fogjuk majd játszani Ausztria legjobbjai ellen.

 

Második meccs:  Stade Vélodrome (67,394)

 

A legendás Vélodrome. Sok magyar futballszurkoló szíve összeszorul ezen stadion név hallatán, rossz emlékű helyszín ez számunkra. Azonban itt az idő a javításra ebben a fantasztikus arénában, hiszen itt - a laikus számára úgy tűnhet - a legnagyobb az esélyünk a győzelemre, az ellenfél ugyanis Izland.

 

Harmadik helyszín: Parc Olympique Lyonnais (59,186) 

 

Portugália elleni meccs helyszíne. Új stadion, fantasztikus ellenfél, több tízezer magyar szurkoló. Mi kell még?!

 

Hajrá, Magyarok!

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >