Rendezvényszervezés

BL alatt, előtt, után

Kedden megkezdődtek a Bajnokok Ligája nyolcad döntőinek visszavágói. Most pedig el is mondjuk nektek, hogy mi történt ezen a héten, tarts velünk a Bajnokok Ligája meccselemzésen! 

Bajnokok Ligája eredmények

A nap fő meccsén a Real Madrid 2-0 arányban diadalmaskodott az As Roma felett. Az első meccsen is ugyanilyen arányban győzött a spanyol alakulat, így a visszavágóra is nyugodtan készülhettek, főleg annak tekintetében, hogy a napi formájuk is megfelelőnek tűnt a Celta elleni 7-1-es siker okán. Az olaszok jó formában érkeztek a meccsre, mert az edzőváltás óta sorra nyerték a meccseiket és hazájukban is feljöttek a bajnoki tabella harmadik helyére, ami jövőre ismét BL helyet jelentene számukra.

 

A meccs viszont igen érdekesen alakult, mert az olaszok nem adták magukat könnyen, sőt! Három támadóval álltak fel, ami nem éppen az olaszos stílus jellemvonásainak egyike és a meccsen is bizonyították, hogy így mennyire szimpatikusabb „elbukni”. Mert, hogy a Roma jól játszott, helyzeteket, ziccereket alakított ki, csak hogy azokat ki is hagyta. Az olyan tapasztalt futballista, mint Dzeko vagy a hatalmas tehetség Szalah lába is megremegett a kapussal szemben. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a rutinosabb csapat nem hagyta ki a lehetőségeit és a briliáns Ronaldo és a kérdéses tehetségű (mert hogy Madridban még pont semmit se bizonyított) James góljaival végül is simán nyertek.

 

A nap másik meccsén, az első meccsen is nyerő Wolfsburg megint legyőzte a belga bajnok Gentet és 4-2-es összesítéssel megérdemelten jutottak tovább. A mai két meccs közül megint kiemelkedik az egyik, nevezetesen a Chelsea-PSG meccs. Az első meccsen a párizsiak nyertek Cavani és Ibrahimovic góljaival, amire csak egy góllal tudtak az „angolok” válaszolni. Az idézőjel használata jogos, mert az előzetes kezdőcsapatban egy angol szereplése van feltüntetve a védő Cahillé (igazsághoz hozzá kell tenni, hogy a másik oldalon sincs sokkal több francia játékos, szóval itt is erősen indokolt az idézőjel…) A PSG hét végén csak 0-0-t ért el a saját bajnokiján, bár a bajnokságot így is 23 pont előnnyel vezeti a Monaco előtt. Nagyon ritkán kapnak ki hazájukban, legutóbb február végén szenvedtek vereséget a Lyon otthonában.

 

A Chelsea sem tudott nyerni az utolsó meccsén, szerény 1-1-et játszottak a Stoke ellen. A bajnokságban csak a 10. helyen állnak, ami a játékosok év eleji akciójának tudható be, ami végül edzőváltásba torkollott. Azóta a londoniak vállalható szezont futnak, de ha jövőre is minimum EL-ben akarnak indulni, akkor a legkönnyebb a BL győzelem lenne számukra. Távol vannak Európától. Ennek ellenére én rájuk fogadnék, célfutballjuk nagy csatában eredményre vezethet.

 

A nap másik meccsén a Zenit az orosz tél végén fogadja a Benficát. A luzitánok egy gólos előnnyel várják a visszavágót, kérdéses, hogy mennyire fognak megfázni a visszavágón. A játékvezető Kassai Viktor lesz, nekünk ezért is lesz érdemes ezt a meccset figyelni. Ha az előző meccsen tippeltem, akkor itt is megteszem: úgy gondolom a portugálok nem csak a néhány megfázás gyötrelmei miatt fognak szenvedni csütörtök reggel…

 

Ha szeretnél te is szurkolni kedvenc csapatodnak, akkor látogass el a Puskás Pancho Sport Pub-ba, asztalfoglalásért kattints ide! 

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >