Rendezvényszervezés

Futballtörténelem a Bernabéuban

A királyi gárda oly rég óta íródó dicső történelmének egy újabb fejezete született meg tegnap kora este.

Real Madrid - Atletico Madrid

 

Ennek azonban nem örülhetnek a Királyi gárda hívei, mert ez bizony egy negatív rekord. Soha egy csapat ellen se fordult még elő az a Reallal a spanyol pontvadászat keretei között, hogy sorozatban három éven át kikapjon tőle hazai pályán. (kétszer 1-0 és egy 2-1-es vereség lett a vége).

 

Most azonban ez is eljött és bizony a nagy fájdalmat csak tetézi, hogy mindezt az Atlético Madrid ellen sikerült „elérni”. Talán csak a Barcelona elleni sikertelen hármas lenne rosszabb érzés.

 

Cristiano Ronaldo a meccs után ki is fakadt rendesen, mondván hogy „ha az összes csapattársam az én szintemen teljesítene, elsők lennénk a bajnokságban”- ezzel az állítással nehéz is lenne vitatkozni.  Csakhogy CR-ből csak egy van és ez az egy se olyan mint az elmúlt években. Málaga ellen 1 gól és egy kihagyott büntető volt a mérlege egy hete, és ezzel el is jutottunk a következő problémához: túl sok a pontvesztés, melyek az előző öt évben nem voltak jellemzők.

 

Zinedie Zidane oly’ bíztatóan induló edzői karrierje első kisebb(?) hullámvölgyében vagyunk, ez tény. Reméljük, hogy ő nem látja kárát a Real edzőségnek. Sajnos sok jó edző ráment már arra nyomásra, ami ott az emberre nehezedik.

 

Szurkolj te is kedvenc csapatodnak, búzdítsd akár a Real Madridot a következő BL mérkőzésen a  Puskás Pancho Sport Pub-ban! Foglalj asztalt most, felejthetetlen élményben lesz részed! Kattints ide az asztalfoglaláshoz!

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >