Rendezvényszervezés

Megvan a Magyar Kupa legjobb négy csapata

Időrendben haladva először a DVSC jutott tovább az ideiglenesen harmadosztályú Nyíregyháza ellen, még kedden, összesítésben 7-1-el. A harmadosztályú csapatnak azonban semmi oka a szégyenkezésre,nagyon jól helyt álltak az NB1 egyik érem várományosa ellen.

Magyar Kupa negyeddöntők

 

Szerdán egy időben kezdődtek a Kozármisleny-Békéscsaba és a Tiszaújváros-Újpest mérkőzések. A kupa 2014-es nyertese, az Újpest ezen a meccsen is nyert és összesítésben 10-1-el múlta felül a nyírségiekhez hasonlóan szintén harmadosztályú riválisát.

 

Érdekesebbnek ígérkezett a Békéscsaba baranyai vendégjátéka.  A szintén harmadosztályú csapat (ahogyan az várható volt a negyeddöntők után, csak első osztályú klub folytathatja a küzdelmet a harmadik vonalbeli csapatok kiesésével) az idei kiírásban már többek között a Puskás Akadémiát és a Budapesti Honvédot is búcsúztatta. A csoda most nem ismétlődött meg, mert a csabaiak a végén emberhátrányban is „kibekkelték” a számukra kedvező 1-1-es végeredményt. Érdekesség még, hogy a ’Mislenyiek utolsó meccse volt ez egy ideig hazai pályán, mivel a meccs után nem sokkal kezdik építeni az új, 1500 nézőt befogadni tudó stadionjukat.

 

Az esti fő meccsen Magyarország két kirakatcsapata, az előző bajnok és kupagyőztes vívott egymással öldöklő küzdelmet (a három piros lapot tekintve ez akár szó szerint is igaz lehet…). A Videoton a stadionjának átépítése miatt Felcsúton fogadta a Ferencvárost, amely a visszavágóra egy gólos hátrányban érkezett. Félidőben már kétgólos volt a fehérvári előny, amit a zöldeknek végül a közönség kedvenc Böde Dani vezetésével sikerült megfordítaniuk és így kivívták az elődöntőbeli szereplést.

 

Rögtön az utolsó mérkőzés után kisorsolták a legjobb négy csapat meccseinek párosítását. Az Újpest hazai pályán fogadja majd a Békéscsabát, míg a Debrecen szintén otthon kezd a Ferencváros ellen. Az első meccseket március 16-án vívják, míg a visszavágókra majd’ 1 hónappal később, április 13-án kerül majd sor. A döntőt idén is - a Puskás stadion felépültéig - a Groupama Arénában rendezik meg május elején.

 

Ha szeretnél szurkolni kedvenc csapatodnak a Magyar Kupa elődöntőjében, akkor látogass el a Puskás Pancho Sport Pub-ba, asztalfoglalásért kattints ide

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >