Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Symbol Budapest, a tökéletes esküvő helyszín

Az esküvő megszervezése egy nagy és komoly feladat, amely sok munkával jár, odafigyelést, precizitást, és szervezőkészséget igényel, ezek ellenére azonban nem megoldhatatlan feladat. Jól megtervezett és átgondolt forgatókönyvvel, és időben elkezdett szervezéssel, a feladat tökéletesen kivitelezhető.

Esküvő helyszín

Ha rátalál az igaz szerelem az emberre, teljesen magától értetődő, hogy a barátból és barátnőből előbb-utóbb vőlegény és menyasszony, végül pedig férj és feleség válik. A út amit a pár bejár ugyan nem zökkenőmentes, de a vége mindig ugyanaz: álompár és álomesküvő.

 

- Mesebeli valóság

Kedves Jegyes Pár! Most, hogy életetek egyik legfontosabb döntését meghoztátok, és készültök az ünnepségre, természetes, hogy a tökéletes helyszínt keresitek. Forduljatok bizalommal hozzánk, hogy személyre szabott ajánlattal szolgálhassunk nektek, és egy igazán impozáns helyen szervezhessük meg a esküvőtöket, a Ti igényeitek szerint.

 

Symbol Budapest - A hozzátok igazán méltó !


Az életet igazán csak akkor élvezhetjük, ha van, akivel ezt az élvezetet megoszthatjuk.. Az esküvő egy ihletett pillanat, amikor megszűnik létezni az „ő” és az „én”, amikor megszületik a „mi”. Egy egyszeri és megismételhetetlen esemény, amelyet természetesen jó érzés megosztani a szeretteinkkel, a rokonainkkal és a barátainkkal. Ezért van szükség a lehető legjobb esküvő helyszínre, amelyet Budapesten, Óbuda szívében a Symbol garantál. 

 


Ahhoz azonban, hogy az esküvő és a lakodalom tényleg különleges legyen, nem árt szem előtt tartani néhány praktikus tanácsot. Íme az ideális esküvő 5 titka – nem feltétlenül fontossági sorrendben:


1. Egyediség 

Egy diavetítés a pár közös képeivel sokkal személyesebbé teheti az esküvő miliőjét, hiszen valószínűleg a vendégek nem mindannyian ismerik egyformán őket.

 


2. Esküvőhelyszín

A legfontosabb, hogy a helyszín hangulata közel álljon a házasulandók stílusához. Legyen szó tradicionális, modern, elegáns vagy akár barokkos környezetről, a Symbolban szinte bármilyen stílusú esküvőhelyszín elérhető. 

 


3. Dekoráció

Ez a nap az ifjú párról szól, tehát a dekorációban is előnyös, ha az ő ízlésviláguk köszön vissza. A színek legyenek harmóniában, de tükrözzék a menyasszony és a vőlegény személyiségét. Ha van ötlet, akár önálló témát is kaphat az esemény.

 


4. Vendégek

Lehet kisebb létszámú vagy népesebb a vendégsereg, ugyanolyan fontos mindenkivel éreztetni, hogy jóleső a jelenléte. Egy-egy kedves szó mellett gesztusértékű ajándékkal is lehet kedveskedni a meghívottaknak. 

 


5. Buli

A bőséges vacsora és italkínálat mellett legalább olyan lényeges a jó hangulat. Ehhez érdemes olyan zenei repertoárt választani, amelyben a vendégsereg nagy része megtalálja a saját ízlését. Így sosem lesz üres a tánctér.

 

Keressen minket bátran, hogy segíthessünk megvalósítani álmai esküvőjét!


Kérd ajánlatunkat ide kattintva! 

 

  

 

 

 CIKKEK

Nézz körül a Symbol Gardenben

Járd be virtuálisan 3000 négyzetméteres komplexumunk mind a 8 különböző termét!

Különböző szerepekben az interaktív vacsoravendégek

A május 20-án bemutatásra kerülő „Törésvonalak” c. előadás egy interaktív vacsoraszínházzal egybekötött élő-társas-játék, amiben a szabadulószoba elemeknek köszönhetően olyan rejtvények, zárak, rejtekhelyek és talányok vannak beleépítve a játékba, aminek segítségével az előadás díszlete játéktérré változik. 

Programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor