Rendezvényszervezés

Odavágók a Bajnokok Ligájában

Kedden és szerdán lezajlott a Bajnokok Ligája idei negyeddöntőjének első, odavágós köre. Nézzük, milyen eredmények születtek! A Barcelona 2-1 arányban legyőzte az Atlético Madridot, míg a keddi másik meccsen a Bayern csak nagy nehezen diadalmaskodott a Benfica ellenében 1-0-ra. Szerdán is két meccs volt, ahol a Real Madrid a friss el classico győztes csapat is pályára lépett és szenvedett sima 2-0-s vereséget Németországban a Vfl Wolfsburg otthonában. A tegnapi fő meccsen a PSG otthon csak egy x-re volt jó a Manchester City ellenében, így a vendégek előnyből várhatják a visszavágót.

Bajnokok Ligája eredmények

És akkor nézzük részletesebben, menjünk először a Barca meccsre: sokan mondták, hogy a Barcát csak egy csapat tuja megállítani idén, az pedig a fegyelmezett futballt játszó Atlético lenne. Ez pedig meg is valósult az első 45 percben. Torres góljával meg is szerezték a vezetést, de a csapata és ő maga is 10 perc múlva már a pokolban érezhette magát felesleges kiállítása után. Nem is annyira maga a kiállítás ténye, sokkal inkább az volt ebben a zavaró, hogy Torres elfelejtette, hogy egy ilyen csapat, mint a katalán sztár klub, amely meccsein gyakorta kap pirosat az ellenfél, akkor nem szabad ilyen fegyelmezetlenséget elkövetni. A második félidőben jött Suárez kétszer és bár tényleg pokolian nehéz volt rajtuk a nyomás, ezt átvészelték csak két bekapott góllal.

 

A Bayern egy korai Vidal góllal verte meg a Benficát, amely sokkal nagyobb ellenállást tanúsított, mint sem azt előzőleg megjósolták. Vidal egész meccsen át tartó nagyszerű játéka és Neuer nagy védései kellettek a Bayern győzelemhez.

 

Szerdán a Real Madrid Wolfsburgba látogatott, ahol hatalmas meglepetésre a hazaiak lejátszották a pályáról. Félidőben már kettővel mentek a farkasok, ami a második félidőben könnyen lehetett volna 3-0 is, de mondjuk persze azért kevesebb is. Végül maradt a 2 gólos differencia, de ezt egy ilyen csapatnak, mint a bláncoknak illik ledolgozniuk, főleg, hogy ott játszik Földünk egyik legjobbja.

 

Párizsban is zajlottak az események, szerencsére most inkább a futballpályán.  A főszereplő egyértelműen Hart kapus és a svéd fenomén Ibrahimovic volt. Előbb az angol kapus védte a csatár 11-ét, majd ugyan ő gurította oda könnyedén a társának felelőtlenül a labdát, amire a párizsiak csatára lecsapott. Fordítottak a párizsiak később, amit az angolok egalizáltak még a hajrá előtt, de az eredmény már nem változott. Ha az odavágókból indulunk ki és nem történik semmilyen külső hatásra bekövetkező változás, akkor könnyen előfordulhat a tippem szerint, hogy a címvédő idén sem tudja, mert nem tudhatja megvédeni a BL elsőségét.

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >