Rendezvényszervezés

Világfutball eredmények

A hét végén és amúgy a hét folyamán is rengeteg futballmeccset játszottak világszerte.

Valamelyik meccs a francia eb, valamelyik meccs- ez főleg Dél-Amerikára érvényes- pedig már a két év múlva esedékes orosz vb jegyében zajlott.

Világfutball eredmények

Nézzünk néhány számunkra fontos vagy kiemelkedő futballeseményt: az eb csoportunkban szereplő Portugália hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget a bolgároktól. A portugál szövetségi kapitány direkt kérése volt a Bulgária elleni mérkőzés, készülvén már a magyar csapat elleni eb lyoni eb meccsre. Hiába játszottak a portugálok végig fölényben, hiába dolgoztak ki több nagyobb helyzetet Cristiano Ronaldo még tizenegyest is hibázott-semmi nem akart sikerülni a luzitánoknak, így a honosított bolgár Marcelinho góljával 1-0-ra a vendégek győztek.

 

A másik „magyar” érdekeltségű meccsen két eb résztvevő válogatott csapott össze: az először kijutó Albánia és a szintén a mi csoportunkban levő Ausztria.

A meccs végül 2-1-es osztrák győzelmet hozott, de az eredmény nem tükrözi híven azt, ami a pályán zajlott. Ausztria mindenféle megerőltetés nélkül győzött, elsősorban azért, mert minőségibb csapata, jobbak a csatáraik, jobb csapatokban játszanak, mint az egyébként szintén nem lebecsülendő albánok.

A nap meccsén az angolok Berlinben játszottak egy káprázatos, klasszikus meccset. Németország 60 percig kiválóan játszva uralta a meccset, több góllal is vezethettek volna. Aztán varázsütésre minden megváltozott: Kane,Vardy (micsoda varázslatos gól sarokkal!) és Dier kései góllal elhalkította a hetvenezres német közönséget és okozott fiesztát az ötezer ott lévő angolnak.

A nap másik európai klasszikusán a Franciák idegenben nyertek a hollandok ellen.

 

 

 A meccs megható jelenete volt a tizennegyedik percben történő játékmegszakítás, ami héten elhunyt Johan Cruyffra utalt. Halálával a futball reformere távozott, elképzelései alapjaiban változtatta meg a világfutballt. Ki lehet jelenten,hogy egy személyben így még senki nem hatott így az egyetemes futballfilozófiára mint Ő. A meccset végül Matuidi kései góljával a franciák 3-2-re megnyerték.

Dél-Amerikában is elkezdődtek a meccsek,de ők már a 2018-as vb jegyében játszanak. 

 

 

 

A slágermeccsen a brazilok csak 2-2-re voltak jók az immár ismét Suarezzel felálló Uruguay ellen. A meccset a brazil csapat képtelen volt 2-0 után befejezni és visszaengedte a világoskékeket a meccsbe,ami két értékes pontjukba került. A csoportban így Uruguay maradt a második, míg Brazília 2 ponttal követve a harmadik.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >