Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Értékes döntetlen a horvátok ellen

Március 26-án nagyon jó második félidőt produkálva bravúros 1-1-es döntetlen ért el a csapat a sokkal jobb erőkből álló horvát csapat ellen.

Döntetlent játszottunk a horvátok ellen

A múlt héten feltettük azt a kérdést, hogy mennyit is ér tulajdonképpen a FIFA világranglista, hiszen a két csapat pont egymást követi a legjobb húszban, így lemérhető a lista objektivitása.

Nos, az eredményből nem következik, de a mutatott játék alapján meg kell állapítani, hogy vagy a magyar csapattól óriási bravúr a 19. hely, vagy a horvátok 18. pozíciója csalóka.

A meccs előtt volt a játékosoktól a szurkolók felé egy megható, fantasztikus gesztus, ami elképesztően jól esett a fanatikusoknak és egyébként hihetetlenül igaz is: megköszönték a bíztatást, és kiírták egy hosszú drapérián, hogy  a szurkolók nélkül ma nem lenne eb szereplés.

 

Az első félidőben tiszta képet kaptunk a valódi futball erejéről. A legnagyobb ászukat (Rakitic) és még néhány nagyon jó futballistájukat nélkülöző dalmátok hihetetlenül pontosan tették-vették a labdát, nem, vagy alig volt labdakezelési hibájuk, könnyedek voltak, mégis magabiztosak. Közülük is kiemelkedett Modric és Pericic, akik hihetetlen jó futballisták és ezt tegnap is bebizonyították. Pontosan tudják, hogy mit akarnak a pályán és ezt meg is tudják csinálni. Őstehetségek. Ki is használták a magyar csapat rutintalan védekezését és a Juve sztár Mandzukic révén 0-1-el vonultak szünetre a csapatok.

A második félidőre nagyot változott a meccs. Mi négyet cseréltünk (ez nem szokott mindig jót jelenteni), a horvátok pedig érthetetlenül visszavettek a tempóból.

Bejött Szalai (aki megítélésem szerint nem játszott rosszul, kemény volt, és főleg a már egész stadion által bekövetelt Böde beállása után árnyékékként jól futballozott), Elek, Bogdán és Nikolic. Látszott, hogy a kapitány kísérletezik, de hát ezek a meccsek erre vannak.

A nagy akarásnak ezúttal gól lett a vége, ahol Dzsudzsák Balázs bebizonyította, hogy a 23 méter lett az új 25 (utalva bukaresti ilyen távolságból szerzett góljára).

 

 

 

 

Az utóbbi évek legjobb második félidejének hála döntetlen lett végül a meccs, ami mindenképpen nagy eredmény.

Összességében kijelenthető, hogy –és most visszautalunk a FIFA ranglistára, hogy mind két állítás igaz: nekünk még erősen szokni kell a legjobb 20 mezőnyét, míg a horvátoknak a legjobb tíz sem elérhetetlen cél.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >