Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Magyar keret a horvátok ellen

 

Megvan a magyar futball válogatott kerete a március 26-án rendezendő Horvátország elleni meccsre.

Magyar a horvát ellen

Bernd Stork szövetségi  kihirdette tegnap  az idei első meccsünkre készülő csapatunk keretét. Az összeállítás tartogat néhány érdekességet: kihagyta például a nála eddig mindig kerettag Vanczák és Leandro védőpárost ,amit részben a fiatalítással magyarázott és tudatta az érintettekkel, hogy a közelgő nyári Európa bajnokságon sem fog velük számolni.

 

Először tagja egy Storck keretnek a pogoni Gyurcsó Ádám,akinek a meghívását a rendszeres külföldi játéklehetőséggel magyarázta a kapitány.

 

A horvátok ellen készülő csapat egyébként 24 főt számlál,ami több mint jelzésértékű,mivel az EB-re 23 játékost lehet nevezni. Ha levesszük a plusz egy fő meghívott kapust és hozzávesszük a most az U21-es válogatottal készülő Kalmár Zsoltot akkor könnyen lehet következtetni a majdani nyári keretre. A kapitány persze tűzben akarja tartani a játékosokat, mondván,hogy ez nem egyenlő a franciaországi kerettel,de aki  egy kicsit is ért a futballhoz tudhatja,hogy ilyen rövid idővel az eb előtt egy kapitány se kísérletezik nagy számban olyanokkal akiket három hónap múlva nem fog használni.

 

A horvátok az összes világsztárjukat elhozzák Pestre. Láthatjuk majd többek között Modricot,Rakiticet és Mandzukicot is.

 

A két válogatott között meglepetésre csak egy hely különbség mutatkozik a világranglistán. Mindenesetre jövő szombaton kiderül, hogy a sokak által szidott, hiteltelennek mondott FIFA világranglista hiteles képet mutat-e ebben az estben.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >