Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Elkezdődött a Forma-1 2016-os szezonja

Pénteken az első szabadedzésekkel megkezdődött az új F1-es idény. A szabályok alig változása miatt nem lehetett nagy változásokra számítani és sajnos az elemzők várakozásai eddig igazolódni is látszanak.

Forma-1 2016.

A pénteki két szabadedzés inkább az időjárásról szólt, érdemi autózás nem alakult ki. Mindkét tréninget azonban így is a tavalyi bajnok Lewis Hamilton nyerte. A nap legfőbb eseménye Nico Rosberg balesete volt.

A ma reggeli edzés már tisztább képet mutatott. Látszott már akkor is, hogy a két Mercedes a mezőny előtt áll, utánuk jön a Ferrari és meglepetésre a Toro Rosso.

Az első időmérőn aztán megtörtént az amitől mindenki félt. A Mercedes megkezdte az új idény unalomba fullasztását. Hatalmas előnnyel nyerte meg az edzést Hamilton Roberg előtt.

A legnagyobb baj jelenleg még sem ez, hanem az új időmérő szabályok tökéletes csődje. A szabályalkotók reményei helyett (akik azt gondolták, hogy a pilóták a folyamatos kieséstől való félelem miatt csak körözgetni és körözgetni fognak) a kocsik beletörődően a garázsban töltötték idejüket,egy két kört megéve szakaszonként. Jellemző, hogy az edzés vége előtt 2 perccel, mikor elvben bármi történhetne Hamilton már a garázs háta mögött parolázott a munkatáraival. Szegény ausztrál nézők meg nem kaptak show-t a pénzükért.

 

A modernkori F1 legnagyobb baja maga a szövetség. Az FIA néha úgy hoz szabályokat, mint akik teljesen dilettánsok, mint akik még életükben nem láttak autóversenyt. Amíg ez nem változik, addig sajnos csodát sem lehet várni.

Csak reménykedjünk benne, hogy a holnapi futam, ami magyar idő szerint vasárnap reggel 6-kor indul –érdekesebb lesz. Mert ha nem, akkor sajnos az idei Forma1 is azt a szerepet fogja játszani, mint a tavalyi, azelőtti és így tovább: nem lesznek mások csak jó altatók.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >