Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Olimpiai selejtezőt játszik férfi vízilabda válogatottunk

Emberemlékezet óta nem fordult elő ilyen, de most mégis megtörtént: selejteznie kell a csapatunknak az olimpiáért. Mivel a 2015-ös év rosszabbul sikeredett a csapatnak (értsd nem nyert Világkupát és a kazanyi vb-n se végzett a dobogón) az idei évre maradt, hogy kivívják a srácok a jogos helyüket a Rióba tartó gépre.

Selejtezőt játszik a vízilabda válogatott

A januári eb Szerbiában kifejezetten jól sikerült, de mivel ott csak egy szabad kvóta volt kiadó, amit így utólag egy döntővel is sikerült volna elérni, a jónak mondható megszerzett harmadik hely végül nem volt elég.

Nem maradt így más a nemsokára Triesztben megrendezendő kvalifikációs tornán kell a jogot kivívni. Brazília ugye a rendező jogán, Szerbia a 2015-ös világliga győzteseként, Horvátország és Görögország pedig a kazanyi vb dobogósaként már ott van Rióban. Az USA nyertre a pánamerikai játékokat, Japán és Ausztrália a saját kontinensük legjobbjaiként indulhatnak, Montenegró pedig az idei eb ezüsttel biztosította helyét.

Elviekben tehát nem lehet ezzel probléma, mivel már egy negyeddöntős szereplés is biztos kvalifikációt jelent és az előbb felsorolt csapatok nyílván nem vesznek részt a tornán. Az addig vezető úton, papíron és valójában is tehát gyengébb csapatokkal mérkőzik meg a csapat.

Ha a papírformát vesszük alapul az Olasz, Spanyol, Magyar csapat küzd a selejtező győzelemért, de ezek a csapatok akkor már rég kint lesznek a nyári játékokon, mint résztvevők.

A csapat múlt héten kétkapus edzésen vett részt Németország legjobbjai társaságában, ezen a héten pedig a spanyol csapat vendégeskedik a Margit-szigeten. 

 

Ki tudja, lehet, hogy a végén még előnyünk is származhat belőle, hogy a társaság a már kijutott csapatokkal szemben az é közben több hetet együtt tudott készülni.

Mert ennél a szakágnál, ennél a csapatnál a cél nem is lehet más. Ritka ez ma a magyar sportban mikor az elvárások és a célok találkoznak: az olimpiai dobogó.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >