Rendezvényszervezés

Puskás Pancho Sport Pub cikkek

Puskás Pancho Sport Pub cikkek

Első magyar-osztrák labdarúgó-találkozó (1945. augusztus 19.)

Puskás Ferenc 1945 augusztusában a második világháború után első ízben összeállt magyar válogatottal vett részt az első nemzetközi mérkőzésen, melyen 5:2-re győzték le Ausztria csapatát.

Kezdetét veszi a 2016-os Európa-bajnokság

Június 10-én, este 21:00 órakor kezdetét veszi a 2016-os Labdarúgó- Európa-bajnokság, a házigazda Franciaország csap össze Románia nemzeti tizenegyével! 

Erdei gyümölcs krémleves vanília fagylalttal

Lassan itt a nyár, de még mielőtt magunk mögött hagynánk a tavaszt, Varga Zsolt a ház Chéfe összerakott egy vadi új ajánlatot, a szezon minden finomságával.  

a válogatott és a szurkolók is emberfelettit teljesítettek

A magyar jégkorong válogatott emberfeletti küzdeni akarásról tett tanúbizonyságot a 2016-os „A” csoportos világbajnokságon. Sokkal komolyabb jégkorong ligával és támogatással rendelkező országok ellen is helyt álltak, sőt nyerni is tudtak ami nagyban köszönhető annak a hihetetlen erejű biztatásnak, amit a magyar szurkolóktól kaptak és amelynek csodájára jár a világ.

Rio,Olimpia,aranyérem

Alakulnak a kvótaszámok a nyári Rio de Janeiro-ban rendezendő Olimpia előtt, ami az össz magyar csapatot illeti. Négy éve több volt ugyan a résztvevő magyarok száma, de most sem reménytelen a helyzet még.

Rosberg, F1, Mercedes,Ferrari

Az idei harmadik futamán a harmadikat is behúzta Nico Rosberg  a Mercedes német pilótája.A legendás Keke Rosberg fia pálya pályafutásának egyik legkönnyebb versenyhétvégéjén van túl. A szombati időmérőt és a vasárnapi futamot is uralta.

Bl,címvédés,Barcelon

Ahogy azt előző cikkünkben már megjósoltuk idén sem fog megtörténni az, ami úgy látszik nem is történhet meg: nem lesz címvédés a BL-ben. Nem sikerült ez a még párját sem ritkító bravúr egyetlen korszakos csapatnak sem. A kilencvenes évek futballújító nagy Ajax Amsterdamnak, a kétezres évek totális egyeduralkodójának számító Barcelonának sem, és persze akkor egy címvédőnek sem.

Visszavonult a Lakers legendás hátvédje

Ma hajnalban visszavonult az NBA valaha volt egyik legjobb játékosa a Los Angeles Lakers legendás hátvédje Kobe Bryant.


1/4

címkék: