Rendezvényszervezés
| Szerző: tp

Újra Nico Rosberg nyert

Az idei harmadik futamán a harmadikat is behúzta Nico Rosberg  a Mercedes német pilótája.A legendás Keke Rosberg fia pálya pályafutásának egyik legkönnyebb versenyhétvégéjén van túl. A szombati időmérőt és a vasárnapi futamot is uralta.

Rosberg, F1, Mercedes,Ferrari

Újra Nico Rosberg nyert

Nem indult minden simán azonban. A pénteki ismerkedős nap után már látszott, hogy nem lesz olyan sima futama a világbajnoki címvédő alakulatnak, ami csak rosszabb lett azáltal, hogy a szombati első edzést a Ferrari vitte el, majd az egyéni címvédő Hamilton kocsijával akadt több probléma többek között kapott egy 5 rajthelyes büntetést is váltócsere miatt, ami által végül az utolsó helyen találta magát a rajtrácson.

Az addig jól menő Ferrarik hibáztak, így az edzést megnyerő német mögé közvetlenül egy Red Bull, nevezetesen Ricciardo fért be. Érdekes volt, hogy mind a két elől lévő német a saját stratégiáját gondolta nyerőnek a verseny előtt, hiszen mind a ketten megspóroltak egy-egy szett friss gumit, ami nagyon fontosank ígérkezett az egyébként nagy gumifogyasztó pálya hírében álló Kína aszfaltcsíkon.

A futam pedig érdekesen indult. Ricciardo lerajtolta Rosberget, míg a két Ferrari a másik Red Bullos Kvyat közreműködése által (legalábbis Vettel szerint) ütköztek.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >