Rendezvényszervezés
| Szerző: Szélesi Ferenc

Kezdődik az Európa-bajnokság, nézzük az esélyeket!

Június 10-én, este 21:00 órakor kezdetét veszi a 2016-os Labdarúgó- Európa-bajnokság, a házigazda Franciaország csap össze Románia nemzeti tizenegyével! 

Kezdetét veszi a 2016-os Európa-bajnokság

 

Magyarország 44 év után szerepel ismét az Európa-bajnokságon, sokak szerint semmi esélyünk nincsen a csoportból való továbbjutásra sem, és csak azért lehetünk ott a rangos eseményen, mert 24 csapatra emelték a létszámot a korábbi 16-ról. Szerintem azért ez nem teljes mértékben igaz, ugyanis már korábban is játszottunk pótselejtezőt, ahol csúnyán leszerepeltünk, most viszont a norvégok legyőzésével kvalifikáltuk magunkat az EB-re. Véleményem szerint, és sokan egyetértenek velem, a nemzeti tizenegy rengeteget fejlődött az utóbbi években, mentálisan és szakmailag is, megérdemelten jutottak ki Franciaországba.

 

Ha a csoportbeosztást nézzük, akkor nincs okunk a panaszra, Portugália toronymagasan esélyes a továbbjutása, de mivel az utolsó mérkőzést játsszuk ellenük, benne van a pakliban, hogy őket is megverjük, mivel addigra már továbbjutnak. Ausztria lesz egyébként az első ellenfél, június 14-én, 18:00 órakor lépnek pályára fiaink Bordeaux-ban. Ezt a mérkőzést is megtekintheted a Puskás Pancho Sport Pub-ban, azt azért hozzáteszem, hogy érdemes asztalt foglalnod már most, mert rengetegen lesznek! Ami az esélyeket illeti, nem verhetetlenek az osztrákok egyáltalán, legutóbb 10 éve találkozott a két csapat, akkor a mienk nyertek 2:1-re. Véleményem szerint, hogyha nem ijedünk meg a feladattól, akkor egy döntetlenre legalább esélyünk van, de a győzelem megszerzése sem jelentene számomra meglepetést.

 

A következő ellenfél Izland lesz június 18-án, 18:00 órakor kezdődik a mérkőzés, Marseille-ben. Ez az a mérkőzés, ahol számomra csalódást jelentene a vereség. A magyar válogatott utoljára 1995-ben kapott ki Izland legjobbjaitól, azóta 5 győzelem áll a magyar válogatott neve mellett, legutóbb 4-0 arányban vertük meg őket 2011-ben. Minden esélyünk meg van a győzelemre.

 

Az utolsó csoportmeccs pedig Portugália ellen lesz, június 22-én, Lyon-ban. Szerintem a portugálok mind Izlandot, mind pedig Ausztriát meg fogják verni, így ellenük tét nélkül fognak pályára lépni. Hatodik alkalommal fogunk velük találkozni, eddig egyszer sem sikerült pontot szerezni ellenük, de mint minden sorozat, ez is meg fog szakadni egyszer. Reméljük, hogy most, az Európa-bajnokságon. 

 

Gyere és szurkolj te is a magyar válogatottnak a Puskás Pancho Sport Pub-ban, asztalfoglalásért KATTINTS IDE

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >