Rendezvényszervezés
| Szerző: tp

Így állunk most Rio előtt

Alakulnak a kvótaszámok a nyári Rio de Janeiro-ban rendezendő Olimpia előtt, ami az össz magyar csapatot illeti. Négy éve több volt ugyan a résztvevő magyarok száma, de most sem reménytelen a helyzet még.

Rio,Olimpia,aranyérem

Így állunk most Rio előtt

Többek között a kézilabda csapatok hiánya miatt már most látszik, hogy nem fogjuk elérni a négy évvel ezelőtti londoni Olimpia létszámát.

A kvóták sorsa leginkább nyilván május-júniusi időszakig dőlnek el. Sok elő versenyt amolyan tesztként már a brazil városban tartanak meg, mint például a torna selejtezőket is, ahol, ha nagy nehezen, de sikerült 1-1 kvótát kiharcolni (az már régebben eldőlt, hogy az olimpiai bajnok Berki Krisztián nem indulhat el idén).

Kicsit igazságtalan rendszer benyomását kelti az, hogy némelyik sportágban elég egy egyébként fejlődő ország nem profi versenyzője által is könnyedén teljesíthető szint elérése, addig más sportágakban több körös, kő kemény kvalifikáción kell átesni, ezáltal nem fér bele, egy-egy rossz év.  Aki például egy 2015-ös világbajnokságon rosszul teljesített annak esélye sincsen már 2016-ban a kvótaszerzésre.

Sajnos ez a mi szempontunkból azt jelent, hogy a hagyományosan magyar sikersportágakban nehezen vagy egyáltalán nem tudtunk kvalifikációs szintet hozni, míg a jóindulattal is csak a világ egy tized része által űzött baseball-ra meg boldog-boldogtalan kijuthat (és itt jelen esetben a baseball csak egy példa volt, nem őket megsértve, csak a példa kedvéért lett ez a sportág felhozva).
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >