Rendezvényszervezés
| Szerző: tp

Idén sem lesz címvédés a Bl-ben

Ahogy azt előző cikkünkben már megjósoltuk idén sem fog megtörténni az, ami úgy látszik nem is történhet meg: nem lesz címvédés a BL-ben.

Nem sikerült ez a még párját sem ritkító bravúr egyetlen korszakos csapatnak sem. A kilencvenes évek futballújító nagy Ajax Amsterdamnak, a kétezres évek totális egyeduralkodójának számító Barcelonának sem, és persze akkor egy címvédőnek sem.

Bl,címvédés,Barcelon

Idén sem lesz címvédés a Bl-ben

A keddi játéknapon nem történt semmi váratlan sem.  A Real Madrid sima 3-0-s győzelmet aratott az idén középcsapattá sínylődött Wolfsburg ellen. Ronaldo mesterhármasa segítette a királyiakat a győzelemhez. Gyorsan, még az első félidőben egy perc alatt szerzett duplájával le is dolgozta csapata hátrányát, míg a második félidőben a 77. percben tovább is lőtte a blancokat.

A nap másik meccsén a kisebbik (?) manchesteri alakulat a PSG-t fogadta. Az első meccsen ugye 2-2-s végeredmény alakult ki, amit a 76. percig nem is sikerült megváltoztatni, pedig erre a 30. percben Agüerro még tizenegyesből is kísérletet tett.  A második félidőben azonban jött a belga válogatott de Bruyne és továbblőtte az angol csapatot. A két arab sejk tulajdonban lévő csapat közül tehát a világoskékek jutottak történetük során először a legjobb négy közé.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >