Rendezvényszervezés

Aktuális

Symbol Terrace Római-part

Duna-parton várjuk vendégeinket látvány-grilles teraszunkon, jobbnál jobb nyári fogásokkal, a partszakasz legjobb hekkjével, hűsítő italkülönlegességekkel és kedvező árakkal!

Symbol Super Bowl Night

Lássuk, mit várhatunk az 51. Superbowl döntőn      Február 5-én a Symbol elhozza Nektek az NFL döntőt, és itt Budapesten élvezhetitek barátaitokkal az izgalmas mérkőzés minden percét, kitűnő fogások és frissítő italok társaságában. Az alábbi cikkben kiderül, hogy mit is várhatunk eme sporttörténeti eseménytől

Hírlevél feliratkozás

Házhozszállítás

Három fogásos menü házhozszállítás Budapesten az I., II., III. és XII. kerületbe, a hagyományos, fitt, és vega ételek kedvelőinek Symbol minőségben!

Jegyek Symbol Budapest

Váltsd meg jegyed valamely Symbol Budapest eseményre online, bármikor, kényelmesen! Kattints az eseményre:

Gyönyörű esküvő a Symbolban

Symbol Budapest - A hozzátok igazán méltó budapeseti esküvő helyszín!

Symbol Super Bowl Night

Talán az Olimpia és a foci VB után a világ legnézettebb sport eseménye, az évente megrendezett Super Bowl. 2016 februárjában a Broncos szurkolói örülhettek, hiszen egy felettébb izgalmas mérkőzésen sikerült a denveri alakulatnak legyűrnie Charlotte parducait, és történelmük során harmadszor ülhettek fel az NFL trónjára. 2017-ben a helyszín és előreláthatóan a résztvevő csapatok is változnak, de ami biztos nem: a fordulatokkal tarkított, és hihetetlenül szoros mérkőzés, tele izgalmakkal.


4/7

címkék:

CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >