Rendezvényszervezés

Mivel érhető el a nagy részvételi arány? Hol érdemes legközelebb rendezvényt tartani?

Továbbképzéshez, konferenciához, workshophoz, vagy plenáris üléshez keresel helyszínt?

Ideális rendezvényhelyszín

 

Amire fontos gondolni, hogy a szakmai program mellett oldott, kötetlen és barátságos miliőt teremtsünk. Nem elhanyagolható, hogy ismert legyen a helyszín, vagy éppen az, hogy milyen a környék, a parkolási lehetőségről nem is beszélve...

 

Szerencsére nálunk minden feltétel adott, ungyanis a felújított Bécsi úti környezet ismét csalogató, parkolási lehetőségek tárháza áll rendelkezésre, a Symbol név pedig az elmúlt 8 évben nem csak szórakoztató és vendéglátó komplexumként lett ismeretes, hiszen üzleti rendezvényhelyszínként számos nagy cég és ügynökség bizalmát sikerült kivívnunk és megtartanunk (hogy csak néhányat említsünk: General Electric, BMW Wallis, CBRE, Bird&Bird, Microcosmos DMC, Bo Event...)!

 

Emeleti rendezvénytermünk nem szállodai sztenderdek szerinti konferenciaterem, így a megszokottnál jóval közvetlenebb és praktikusabb! Rendelkezik beépített hang-, fény- és vetítéstechnikával, tágas, fehér,  barokk fedélszékes gerendás kialakítású, fa berakású padlóval és pamlagos elrendezéssel.

 

További információ és ajánlatkérés a hello@symbolbudapest.hu e-mail címen, vagy a +36303884608 telefonszámon.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >