Rendezvényszervezés

Hogy ne unatkozz az őszi napokon: Rakonczai Imre, Jazzy Maraton, Kozma Orsi, Hamvai PG, ICT Halloween Madness, Smile Rock Circus...

A nyári pihenőről visszatérve újra megtelik élettel a ház: koncertekkel, bulikkal, meccsközvetítésekkel, vasárnapi családi ebédekkel és gyerekkoncertekkel várjuk vendégeinket!

Őszi programok:  Rakonczai Imre, Jazzy Maraton, Kozma Orsi, Hamvai PG, ICT Halloween Madness, Smile Rock Circus

Rakonczai Imre, Jazzy Maraton – Electro Swing Party: Stereo Swing, Kozma Orsi, Pálinkás Gergő, ICT Halloween Madness, Smile Rock Circus… hogy csak néhányat említsűnk koncertjeink és bulijaink közül. Természetesen a családoknak is tartogatunk néhány nagyszerű programot, érkezik az Alma Együttes és az Apacuka zenekar is. A futball rajongók Puskás Pancho Sport Pubunkban kényelmes bőrfotelekből 15 LCD TV-n követhetik végig a Bajnokok Ligája alakulása mellett a magyar válogatott szereplését is a 2018-as VB selejtezőjén.

 

A programokról részletes információ aloldalunkon és Facebook oldalunkon található: https://www.facebook.com/symbolbudapest/events
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >