Rendezvényszervezés

Újra vacsoralehetőséggel várunk kiemelt eseményeinken, koncertjeinken!

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket csodás fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmaink: Február 17-18.

symbol vacsora

Feb. 17. Caramel Valentin-koncert: Töltsetek el pároddal, vagy barátaiddal egy nagyszerű estét, kezdjétek mindezt egy fantasztikus vacsorával este 8 órától a koncert előtt!

 

Feb. 18. Fergeteg Party – Zoltán Erika 60+1 születésnapi koncert: Ünnepeljetek együtt az ország legnépszerűbb énekesnő ikonjával, foglalj asztalt és alapozzátok meg a jó hangulatot egy vacsorával akár már 8-tól!

 

További részletek és asztalfoglalás: +36307484050

 

Symbol Nightlife Étlap megtekintése
CIKKEK

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

További cikkek >