Rendezvényszervezés

Budapest legkülönlegesebb szilveszteri partyja

Étel, ital, zene és tánc 2 helyszínen, ahol méltóképpen mulathatod át az év utolsó éjszakáját!

Búcsúztasd stílusosan 2016-ot, ünnepeld felszabadultan 2017-et! Rakonczai Imre, Lotfi Begi, NR DUO, Band Of StreetS, Dj Gomes, Toto Jr. 

Búcsúztasd stílusosan 2016-ot, ünnepeld felszabadultan 2017-et! 

 

A különleges öt fogásos vacsora és a fergeteges ünneplés hangulatáról a Gardenben az NR DUO, a Band Of StreetS, Lotfi Begi és Dj Gomes, a Clubban pedig Rakonczai Imre és Toto Jr. gondoskodnak. Éjfélkor tűzijáték köszönti az újévet, mi pedig újévi fogásokkal kínáljuk vendégeinket, ezután pedig kezdődhet az ünneplés hajnalig. Ne maradj le a Symbol szilveszterről, gondolj időben a jegyvásárlásra! Szilveszteri belépőink évről-évre már december elején elfogynak. KAPUNYITÁS: 19:00

VACSORA KEZDETE: 20:30

ASZTALFOGLALÁS ÉS BELÉPŐJEGY ÁRAK VACSORÁVAL:

DIAMOND 39.500 Ft | Italian terem | Italian különterem | Garden

GOLD 29.500 Ft | Puskás Pancho Sport Pub

A fenti belépőjegy tartalmazza az 5 fogásos vacsorát a kínált borokkal, az éjféli menüt, korlátlan üdítőital és ásványvíz fogyasztást a vacsora ideje alatt, valamint belépést az összes programra. 
 

SÉTÁLÓJEGY: 5.000 Ft, mely tartalmaz egy welcome italt (az első 300 sétálóvendég), sétáló falatokat (hasék, pogácsák, friss zöldségek mártogatókkal) és a belépést 21:00-tól.

 

Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/symbol-szilveszter-2016-75199

 

Menü és további információhoz kattints ide!


Asztalfoglalás: +36 30 748 40 50


További képekCIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >