Rendezvényszervezés

Ha unod a sablonos üzleti rendezvényeket…

Lélegzetelállító welcome drink, pompás miliő, tematikus dekoráció, zene, és kiegészítők patinás helyszínen... Mindez csak néhány dolog a magas színvonalú vendéglátás mellett, melyekkel ügyfeleid, partnereid, vagy dolgozóid kényeztetheted nálunk!

Ügyfélparti

Ki ne hallott volna ”A nagy Gatsbyről” és fényűző partijairól, a húszas évek Amerikájáról: azaz a korlátlan lehetőségek hazájáról, ahol minden lehetséges. F. Scott Fitzgerald, az amerikai irodalom egyik klasszikus regényírója könyvében olyan hangulatú esteket elevenített meg, melyek sosem veszítenek aktualitásukból, sőt mi több kiváló tematika lehet egy üzleti rendezvényhez.

 

Lélegzetelállító welcome drink, pompás miliő, korhű ruhák, smink, kiegészítők, dekoráció, zene, és fotó-sarok egy patinás helyszínen. Mindez csak néhány dolog a magas színvonalú vendéglátás mellett, melyekkel ügyfeleid, partnereid, vagy dolgozóid kényeztetheted nálunk!

 

Így zajlott ez az alábbi videón látható ügyfélpartin is:

 

 

Természetesen más stílusban is megálmodhatod rendezvényed, hiszen a 8 különböző hangulatú termünkkel, több száz főt kiszolgálni képes konyhánkkal és fatüzeléses kemencénkkel rendelkező komplexumunk rendezvényszervező és kreatív csapata a jól bevált ötletek mellett minden egyedi igényt és elképzelést megvalósít. A termek szinte mindegyikében alapfelszereltségként megtalálható minden olyan beépített technika (hangosítás, fénytechnika, kivetítés, színpad, stb.), mely szükséges lehet.
 

Az elmúlt időszak további kedvelt témái:

  • White party
  • Revü
  • Dzsungel party
  • Amerika fénye
  • Sakáltanya

Bármelyik elképzelésről legyen szó, a rendezvény minden egyes apró részletére kidolgozott lehetőségek állnak rendelkezésre, a specifikus ételkínálattól kezdve a dekoráción át egészen a zenéig és programokig, valamint az ezekhez szükséges technika biztosításáig.

A kisebb létszámú rendezvényeknek is jó néhány költséghatékony megoldást tartogatunk, mint például a zenekar helyetti DJ, vagy a hétvégi bulikkal kombinált zártkörű vacsorák, ahol a zenére, vagy programokra szánt büdzsé is megspórolható.

Tehát ha nem mindennapi ügyfél és partnerpartik, bálok, évzáró, vagy évindító rendezvények helyszínét keresed, akkor: megérkeztél, jó helyen vagy, mert ez mind a Symbol!

További információ és ajánlatkérés a hello@symbolbudapest.hu e-mail címen, vagy a +36303884608 telefonszámon.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >