Rendezvényszervezés

A legenda nyomában
Puskás Pancho Sport Pub

A legenda nyomában - Puskás Pancho Sport Pub

 

A Sport Pub minden idők legjobb magyar focistája, Puskás Ferenc nevét viseli.

Öcsi  bácsi fotói és emléktárgyai, valamint a padlót borító valódi marhabőr semmihez sem fogható atmoszférát teremt a Puskás Pancho Sport Pubban.

 

A kiemelt sportközvetítéseken pub classics ételekkel és a Symbol Nightlife étlapjával várjuk kedves vendégeinket. Emellett kiváló sörök, kávék és egyéb kortyolni valók széles választéka a garancia arra, hogy egyetlen torok se maradjon szárazon, miközben 15 LCD TV-n, kényelmes bőrfotelekből lehet a legizgalmasabb mérkőzéseket követni, egyedülálló hangulatban, barátok és sportrajongók társaságában.
 
 
A pubban Puskás Öcsi emléktárgyakat (bögre, póló, stb.) is be lehet gyűjteni, így a néhai világhírű focista rajongói körében ez valódi zarándokhelynek számít.


Miért Pancho?

 

Az egyik magyarázat szerint a Pancho spanyolul annyit tesz, "Pufi", vagyis kedveskedően utal Puskás kis pocakjára. Egy másik magyarázat szerint a Pancho a Ferenc, vagyis a Francisco becézése – argentin nyelvjárásban. Spanyolul Paco, argentinul Pancho.
 
Nyitvatartás:


A Puskás Pancho Sport Pub a kiemelt meccsközvetítések idejére tart nyitva, melyek a programok menüpont alatt szerepelnek.  Privát és üzleti rendezvények teljes körű lebonyolítását továbbra is vállaljuk tetszőleges időpontokban! RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates requiredCIKKEK
Első magyar-osztrák labdarúgó-találkozó (1945. augusztus 19.)

Puskás Ferenc 1945 augusztusában a második világháború után első ízben összeállt magyar válogatottal vett részt az első nemzetközi mérkőzésen, melyen 5:2-re győzték le Ausztria csapatát.

Kezdetét veszi a 2016-os Európa-bajnokság

Június 10-én, este 21:00 órakor kezdetét veszi a 2016-os Labdarúgó- Európa-bajnokság, a házigazda Franciaország csap össze Románia nemzeti tizenegyével! 

Erdei gyümölcs krémleves vanília fagylalttal

Lassan itt a nyár, de még mielőtt magunk mögött hagynánk a tavaszt, Varga Zsolt a ház Chéfe összerakott egy vadi új ajánlatot, a szezon minden finomságával.  


címkék: Puskás Pancho Sport Pub