Rendezvényszervezés

Aktuális

Vadgombás pappardelle parmezánnal

A tavasz beköszöntével nem csak a természet, de étlapunk is új életre kelt. Chefünk Varga Zsolt egy teljesen új ajánlattal rukkolt elő csodás szezonális ételekkel!

Symbál 2016

Lassan de biztosan elérkezett a tél vége, ha máshogy nem is, naptár szerint egészen biztos. Itt az idő, hogy úgy zárjuk a farsangi szezont és a telet, ahogy szoktuk, ahogy kell…Jön a Symbál!

Álomesküvő a Symbol Budapestben

Csodás és felejthetetlen esküvőre vágysz, s Szeretnél egy héttel hosszabb nászutat? Válaszd kedvezményes csomagajánlatunkat és költsd nászútra a megmaradt összeget!

Rendezvényhelyszínek a Symbolban

Céges rendezvény, Valentin-nap, Farsang, Pótszilveszter? Bármelyik esemény álljon is közel a szívedhez, nincs akadálya, hogy megvalósítsd nagyszerű rendezvénytermeinkben! 

Super Bowl Night

Te is az amerikai foci rajongója vagy? Számolod már vissza a napokat az összecsapásig? Akkor itt az idei, hogy ezt az élményt most úgy éld meg, s úgy élvezd, ahogyan eddig még nem! 

Karácsonyi üdvözlőlap

December 24-28-ig éttermünk zárva tart! December 26. Kállay Saunders Band koncert a Symbol Live Music Clubban. December 31-én 12-17 óráig tart nyitva a Puskás Pancho Sport Pub. Január 1-én 16-23 óráig tart nyitva a Puskás Pancho Sport Pub.

Céges karácsony 4 fogásos vacsorával, Smile Rock Circus koncerttel, exkluzív környezetben!

4 fogásos vacsorával, Gönczi Gábor és a SMILE Rock Circus koncerttel, Dj Toto Jr-al és remek karácsonyi hangulattal várjuk a cégeket munkatársaikkal exkluzív környezetben!


6/7

címkék:

CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >