Rendezvényszervezés

Aktuális

Vadgombás pappardelle parmezánnal

A tavasz beköszöntével nem csak a természet, de étlapunk is új életre kelt. Chefünk Varga Zsolt egy teljesen új ajánlattal rukkolt elő csodás szezonális ételekkel!

Symbál 2016

Lassan de biztosan elérkezett a tél vége, ha máshogy nem is, naptár szerint egészen biztos. Itt az idő, hogy úgy zárjuk a farsangi szezont és a telet, ahogy szoktuk, ahogy kell…Jön a Symbál!

Álomesküvő a Symbol Budapestben

Csodás és felejthetetlen esküvőre vágysz, s Szeretnél egy héttel hosszabb nászutat? Válaszd kedvezményes csomagajánlatunkat és költsd nászútra a megmaradt összeget!

Rendezvényhelyszínek a Symbolban

Céges rendezvény, Valentin-nap, Farsang, Pótszilveszter? Bármelyik esemény álljon is közel a szívedhez, nincs akadálya, hogy megvalósítsd nagyszerű rendezvénytermeinkben! 

Super Bowl Night

Te is az amerikai foci rajongója vagy? Számolod már vissza a napokat az összecsapásig? Akkor itt az idei, hogy ezt az élményt most úgy éld meg, s úgy élvezd, ahogyan eddig még nem! 

Karácsonyi üdvözlőlap

December 24-28-ig éttermünk zárva tart! December 26. Kállay Saunders Band koncert a Symbol Live Music Clubban. December 31-én 12-17 óráig tart nyitva a Puskás Pancho Sport Pub. Január 1-én 16-23 óráig tart nyitva a Puskás Pancho Sport Pub.

Céges karácsony 4 fogásos vacsorával, Smile Rock Circus koncerttel, exkluzív környezetben!

4 fogásos vacsorával, Gönczi Gábor és a SMILE Rock Circus koncerttel, Dj Toto Jr-al és remek karácsonyi hangulattal várjuk a cégeket munkatársaikkal exkluzív környezetben!


7/8

címkék:

CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >