Rendezvényszervezés

Symbol Business Lunch Házhozszállítás

Három fogásos menü házhozszállítás Budapesten az I., II., III. és XII. kerületbe, a hagyományos, fitt, és vega ételek kedvelőinek Symbol minőségben!

Házhozszállítás

Válaszd a neked legmegfelelőbb menünket, és rendeld meg online minimum 36 órával előre házhozszállítási díj nélkül! Ételeinket szigorú élelmiszer-biztonsági szabályoknak megfelelően, valamint sokkolásos tartósítási technológiával készítjük, így azok kórokozómentessé válnak. Az online bankkártyás fizetésnek köszönhetően pedig a legbiztonságosabb élelmiszer beszerzési módon, érintésmentes ételkiszállítással juthatsz ínycsiklandóan finom ebédhez. Futárunkkal találkoznod sem kell, kérésed esetén a megbeszélt helyre teszi rendelésedet! Kínálatunkat 7 napos távlatban láthatod, így tudatosan, előre megtervezheted étrendedet, mi több a Szent Margit kórház egészségügyi dolgozóit is támogathatod karitatív ebédünk megvásárlásával, melynek részleteiről a “Menü felajánlás” gombra kattintva találsz bővebb információt. Jó étvágyat, és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

További információ: +36 30 816 31 09

 

  
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >