Rendezvényszervezés

Symbol Business Lunch Házhozszállítás

Három fogásos menü házhozszállítás Budapesten az I., II., III. és XII. kerületbe, a hagyományos, fitt, és vega ételek kedvelőinek Symbol minőségben!

Házhozszállítás

Válaszd a neked legmegfelelőbb menünket, és rendeld meg online minimum 36 órával előre házhozszállítási díj nélkül! Ételeinket szigorú élelmiszer-biztonsági szabályoknak megfelelően, valamint sokkolásos tartósítási technológiával készítjük, így azok kórokozómentessé válnak. Az online bankkártyás fizetésnek köszönhetően pedig a legbiztonságosabb élelmiszer beszerzési módon, érintésmentes ételkiszállítással juthatsz ínycsiklandóan finom ebédhez. Futárunkkal találkoznod sem kell, kérésed esetén a megbeszélt helyre teszi rendelésedet! Kínálatunkat 7 napos távlatban láthatod, így tudatosan, előre megtervezheted étrendedet, mi több a Szent Margit kórház egészségügyi dolgozóit is támogathatod karitatív ebédünk megvásárlásával, melynek részleteiről a “Menü felajánlás” gombra kattintva találsz bővebb információt. Jó étvágyat, és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

További információ: +36 30 816 31 09

 

  
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >