Rendezvényszervezés
| Szerző: tp

Újra Nico Rosberg nyert

Az idei harmadik futamán a harmadikat is behúzta Nico Rosberg  a Mercedes német pilótája.A legendás Keke Rosberg fia pálya pályafutásának egyik legkönnyebb versenyhétvégéjén van túl. A szombati időmérőt és a vasárnapi futamot is uralta.

Rosberg, F1, Mercedes,Ferrari

Vettel nem volt nyugodt a futam után

A futam után látványosan veszekedtek, amit később a pódiumon és a sajtótájékoztató során is folytattak-főleg a négyszeres világbajnok miatt. A futam után egyébként a két résztvevő csapatfőnök is a fiatal orosznak adott igazat, attól függetlenül, hogy egyébként tényleg kicsit gyorsan érkezett meg Vettel mellé.

Így az az érdekes szituáció alakult ki, hogy Raikkonen,Vettel és Hamilton (aki szintén koccant a rajt után) a mezőny végére került. Ricciardo közben defektet kapott, így  Rosberg zavartalanul száguldhatott a Kínai Nagydíj trófeája felé (pályafutása első futamgyőzelmét is itt aratta).

Végül nagy győzelmet aratott, a második Vettel körülbelül fél perces hátránnyal ért célba mögötte. Az olaszok kockázatos gumistratégiájuk végül egy második és egy ötödik helyezést ért. A címvédő végül a 7. pozícióban fejezte be a futamot.

Rosberg így 3/3-nál járt és előnye az összetettben már 36 pont márkatársa előtt.  A következő futam két hét múlva Szocsiban lesz.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >