Rendezvényszervezés

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól, VR-bejárás és 3D tervezés

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A Symbol Budapest név hallatán sokaknak még mindig csak, mint szórakozóhely jutunk eszükbe. Ez persze nem is vitás, hiszen több, mint 10 éve azon dolgozunk, hogy a főváros 30+ közönségnek színvonalas szórakozást biztosítsunk különleges környezetben, azonban az elmúlt években számos nagy konferenciának és üzleti rendezvénynek (Huawei, Sony Music, Üzlet és Stílus konferencia, Telekom Videós Gála) bizonyítottuk, az ilyen típusú vendéglátásban is magas minőséget képviselünk. Manapság, ha nagyobb létszámú előadásokról, esküvőkről, vagy céges rendezvényekről esik szó, a legtöbb embernek szállodák, éttermek kissé sablonos, “lelketlen” rendezvénytermei jutnak eszébe, amiket nem kevés idő és pénz barátságosabbá varázsolni. Nálunk azonban más a helyzet, ugyanis a 80 képzőművész által felújított, több, mint 200 éves műemlékké nyilvánított, 8 különböző stílusú teremmel rendelkező rendezvényhelyszínünk az országban egyedülálló, így nem vitás, hogy az ide érkező vendégeket egy felejthetetlen környezet fogadja. De lássuk a tényeket, az alábbi videó jól mutatja miben különbözik a Symbol a megszokott konferencia helyszínektől:

 

 


A 360 fokos technológia nem új keletű fogalom már nálunk, a több éve működő virtuális túrát rendezvényszervezőink rendszerint alkalmazzák, ha az ügyfél nem tudja személyesen megtekinteni a helyszínt. Azonban a helyszínbejárások során nem csupán a hely varázsa hat a megrendelőkre, a virtuális valóság segítségével saját szemükkel láthatják, milyen lehet a közönség soraiban ülni a tervezett konferencia pódiumbeszélgetésén, vagy épp mit lát majd a menyasszony a főasztaltól, hogyan néz ki a terem esküvői dekorációval, násznéppel, mintha csak előre ugranánk az időben.

 


Ha pedig egyedi elrendezést szeretne a megrendelő, de nem tudja hogyan mutatna a valóságban, pláne az adott teremben, befér-e a tervezett installáció, hogyan mutatna a vendégtérben…  akkor igény szerint háromdimenziós tervet készítünk, amin bármilyen szögből megtekinthető az elképzelt elrendezés, és pontosan látszik mi hogyan fér el a teremben. Alábbiakban a Symbol Garden 3D-ben lemodellezett terve látható, táblaasztalos elrendezéssel.

 


Ha mindez felkeltette az érdeklődésed, és egy igazán különleges helyszínen szeretnéd lenyűgözni rendezvényed vendégeit, legyen szó néhány fős workshopról, vagy egy 250 fős konferenciáról, akkor keresd fel rendezvényszervező csapatunkat IDE kattintva!
 
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

További cikkek >