Rendezvényszervezés

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól, VR-bejárás és 3D tervezés

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A Symbol Budapest név hallatán sokaknak még mindig csak, mint szórakozóhely jutunk eszükbe. Ez persze nem is vitás, hiszen több, mint 10 éve azon dolgozunk, hogy a főváros 30+ közönségnek színvonalas szórakozást biztosítsunk különleges környezetben, azonban az elmúlt években számos nagy konferenciának és üzleti rendezvénynek (Huawei, Sony Music, Üzlet és Stílus konferencia, Telekom Videós Gála) bizonyítottuk, az ilyen típusú vendéglátásban is magas minőséget képviselünk. Manapság, ha nagyobb létszámú előadásokról, esküvőkről, vagy céges rendezvényekről esik szó, a legtöbb embernek szállodák, éttermek kissé sablonos, “lelketlen” rendezvénytermei jutnak eszébe, amiket nem kevés idő és pénz barátságosabbá varázsolni. Nálunk azonban más a helyzet, ugyanis a 80 képzőművész által felújított, több, mint 200 éves műemlékké nyilvánított, 8 különböző stílusú teremmel rendelkező rendezvényhelyszínünk az országban egyedülálló, így nem vitás, hogy az ide érkező vendégeket egy felejthetetlen környezet fogadja. De lássuk a tényeket, az alábbi videó jól mutatja miben különbözik a Symbol a megszokott konferencia helyszínektől:

 

 


A 360 fokos technológia nem új keletű fogalom már nálunk, a több éve működő virtuális túrát rendezvényszervezőink rendszerint alkalmazzák, ha az ügyfél nem tudja személyesen megtekinteni a helyszínt. Azonban a helyszínbejárások során nem csupán a hely varázsa hat a megrendelőkre, a virtuális valóság segítségével saját szemükkel láthatják, milyen lehet a közönség soraiban ülni a tervezett konferencia pódiumbeszélgetésén, vagy épp mit lát majd a menyasszony a főasztaltól, hogyan néz ki a terem esküvői dekorációval, násznéppel, mintha csak előre ugranánk az időben.

 


Ha pedig egyedi elrendezést szeretne a megrendelő, de nem tudja hogyan mutatna a valóságban, pláne az adott teremben, befér-e a tervezett installáció, hogyan mutatna a vendégtérben…  akkor igény szerint háromdimenziós tervet készítünk, amin bármilyen szögből megtekinthető az elképzelt elrendezés, és pontosan látszik mi hogyan fér el a teremben. Alábbiakban a Symbol Garden 3D-ben lemodellezett terve látható, táblaasztalos elrendezéssel.

 


Ha mindez felkeltette az érdeklődésed, és egy igazán különleges helyszínen szeretnéd lenyűgözni rendezvényed vendégeit, legyen szó néhány fős workshopról, vagy egy 250 fős konferenciáról, akkor keresd fel rendezvényszervező csapatunkat IDE kattintva!
 
CIKKEK

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

További cikkek >