Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Symbol Budapest, a tökéletes esküvő helyszín

Esküvői szertartás, fotózás helyszín, fogadás, vacsora és reggelig tartó lagzi, azaz minden egy helyen, páratlan környezetben, a patináns Óbuda szívében, a Symbol Budapest 8 különböző termeiben!

Esküvő helyszín

Ha rátalál az igaz szerelem az emberre, teljesen magától értetődő, hogy a barátból és barátnőből előbb-utóbb vőlegény és menyasszony, végül pedig férj és feleség válik. A út amit a pár bejár ugyan nem zökkenőmentes, de a vége mindig ugyanaz: álompár és álomesküvő.

 

- Mesebeli valóság

Kedves Jegyes Pár! Most, hogy életetek egyik legfontosabb döntését meghoztátok, és készültök az ünnepségre, természetes, hogy a tökéletes helyszínt keresitek. Forduljatok bizalommal hozzánk, hogy személyre szabott ajánlattal szolgálhassunk nektek, és egy igazán impozáns helyen szervezhessük meg a esküvőtöket, a Ti igényeitek szerint a szertartástól kezdve, a fotózáson át, a vacsoráig és a reggelig tartó lagziig, mindezt egy helyen 8 különböző rendezvénytermünk valamelyikében!

 

Symbol Budapest - A hozzátok igazán méltó !


Az életet igazán csak akkor élvezhetjük, ha van, akivel ezt az élvezetet megoszthatjuk.. Az esküvő egy ihletett pillanat, amikor megszűnik létezni az „ő” és az „én”, amikor megszületik a „mi”. Egy egyszeri és megismételhetetlen esemény, amelyet természetesen jó érzés megosztani a szeretteinkkel, a rokonainkkal és a barátainkkal. Ezért van szükség a lehető legjobb esküvő helyszínre, amelyet Budapesten, Óbuda szívében a Symbol garantál. 

 


Ahhoz azonban, hogy az esküvő és a lakodalom tényleg különleges legyen, nem árt szem előtt tartani néhány praktikus tanácsot. Íme az ideális esküvő 5 titka – nem feltétlenül fontossági sorrendben:

 


1. Esküvőhelyszín

A legfontosabb, hogy a helyszín hangulata közel álljon a házasulandók stílusához. Legyen szó tradicionális, modern, elegáns vagy akár barokkos környezetről, a Symbolban szinte bármilyen stílusú esküvőhelyszín elérhető. 

 


2. Dekoráció

Ez a nap az ifjú párról szól, tehát a dekorációban is előnyös, ha az ő ízlésviláguk köszön vissza. A színek legyenek harmóniában, de tükrözzék a menyasszony és a vőlegény személyiségét. Ha van ötlet, akár önálló témát is kaphat az esemény.

 

 

3. Egyediség 

Egy vicces fotózás a násznéppel, egy nem mindennapi diavetítés a pár közös képeivel sokkal egyedibbé, személyesebbé teheti az esküvő miliőjét, hiszen valószínűleg a vendégek nem mindannyian ismerik egyformán őket.

 


4. Vendégek

Lehet kisebb létszámú vagy népesebb a vendégsereg, ugyanolyan fontos mindenkivel éreztetni, hogy jóleső a jelenléte. Egy-egy kedves szó mellett gesztusértékű ajándékkal is lehet kedveskedni a meghívottaknak. 

 


5. Buli

A bőséges vacsora és italkínálat mellett legalább olyan lényeges a jó hangulat. Ehhez érdemes olyan zenei repertoárt választani, amelyben a vendégsereg nagy része megtalálja a saját ízlését. Így sosem lesz üres a tánctér.

 

esküvő tánc

 

Keressen minket bátran, hogy segíthessünk megvalósítani álmai esküvőjét!


Kérd ajánlatunkat ide kattintva! 

 

  

 

 

 
CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor