Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Symbol Budapest, a tökéletes esküvő helyszín

Éld át életed legboldogabb napját tökéletes helyszínen, aggodalmak nélkül! 

Esküvő helyszín

Ha egy páratlan esküvőhelyszínre vágytok professzionális szervezéssel, ahol akár a csillagok alatt is kimondhatjátok a boldogító IGEN-t, de mégsem kell az esős időjárástól tartanotok, ahol a készülődéstől kezdve, a fotózáson, és a szertartáson át a reggelig tartó lakodalmig mindent egy helyen lebonyolíthattok akár 8 különböző teremben, ültetetten 20-tól 150 főig, a lazábbtól a klasszikusig… akkor döntsetek úgy, ahogyan azt sok-sok boldog párunk már megtette!

 

 

“Tökéletes volt az esküvő! Mindenki azóta is csak dícséri a felszolgálókat, ételeket, és mindent… Tényleg zseniális volt!” Eszter & Viktor

 

 

Minden egy helyen.

Nem kell, hogy fejtörést okozzon, hol legyen az esküvői fotózás, a szertartás, hol öltözzetek, sminkeljetek, nálunk mindenre megvan a megfelelő hely! Üvegtetős Gardenünk természetes fényben pompázik, fehér oszlopai és mediterrán hangulata adott az esküvői dekorációjához, beépített hang és fénytechnikával rendelkezik, valamint 150 főre elegendő dekoratív asztallal és székkel, így ezek nem jelentenek plusz költséget.

 


 

A klasszikustól a lazáig.

Ha elhagynád a szigorú dress code-ot, tornacipővel kombinálnád az elegáns öltözetet, vagy épp a dekorációban szeretnél valami formabontót, nálunk ez nem jelent akadályt!

 

 


 

Kis létszámtól a nagyszabású lakodalmig!

Központi termünkben akár 150 főt is ültetetten ki tudunk szolgálni, kisebb termeink ideálisak a szertartáshoz, az előkészületekhez, vagy épp egy kisebb létszámú esküvőhöz, így a NAGY NAP-ot valóban egy helyen töltheti a pár, megkímélve magukat a városon belüli utazás viszontagságaitól és a logisztikai fejtörőktől.

 


 

A gyerekbarát esküvőhelyszín.

Fontosnak tartjuk a család egységét, így megannyi játékkal és programlehetőséggel tudjuk lekötni a gyerkőcöket!

 

 

 

 

 

Egy kép többet mond 1000 szónál, egy videó pedig még annál is többet... Tekintsétek meg az alábbi megható videót Eszter és Viktor esküvőjéről, reméljük, így még könnyebben el tudjátok képzelni, hogyan festene a Ti napotok!

 

 

...de ha ennél is részletesebb képet szeretnétek látni, rendezvényszervezőink készséggel mutatják meg termeinket, sőt akár egy VR szemüveg segítségével is bepillanthattok egy korábbi esküvőnkbe!


Esküvői termeink

Komplexumunk 8 különböző teremmel rendelkezik és 3000 négyzetméteren terül el, ezek közül az alábbi négyet választják leggyakrabban a párok a létszám és az igények tükrében. Ugyanakkor minden elképzelésre nyitottak vagyunk, ha épp 220 Éves Pincénket, Puskás Pancho Sport Pubunkat, Brandus Barunkat, vagy épp a Showder Klubbok helyszínéül is szolgáló Live Music Clubunkat választanátok! Mindenesetre a sok különböző terem hatalmas előny, ha épp külön termet szeretne a menyasszony és a vőlegény a készülődéshez, fotózáshoz, a szertartáshoz, fogadáshoz, vacsorához és lagzihoz, vagy épp bulihoz.


 

Symbol Garden

 

Ez a komplexum legimpozánsabb terme, ahol csupán egy üvegtető választ el a szabad égtől. A 400 négyzetméteres mediterrán hangulatú átrium, akár 150 fő ültetett étkezésére is alkalmas.

 

 

 

Galéria

 

Emeleti rendezvénytermünk egy valódi csiszolatlan gyémántja a Symbolnak, mely ugyan kisebb méretű, de mégis káprázatos pompában képes tündökölni. Ha a vendégsereg nem haladja meg a 80 főt és inkább családiasabb környezetben ünnepelnétek, akkor ezt a helyszínt ajánljuk.

 

 

Olasz terem

 

Az egyedi kagylókkal díszített fatüzeléses kemence-páros, a villákkal mintázott aranyló pult, és sok-sok apró részlet hamisítatlan talján hangulatot idéz ennek a teremnek, amely így akár már önálló dekorációval bír. Maximum 40 főnél ez a legideálisabb választás a mediterrán hangulat kedvelőinek.

 

 

Olasz különterem

 

Ha egy igazán meghitt, szűk családi-baráti esküvőt álomdtatok meg, mi ezt is megvalósítjuk! Olasz különtermünk az épület legapróbbja, ahol lehetőség van akár csak egy 20 fős násznép leültetésére, de a szertartás, vagy a menyasszony készülődésére szolgáló teremként is funkcionálhat.

 

 

 

Szolgáltatások

 

 

Esküvő gyerekek nélkül?

 

Lehet, de nem nálunk! Gondoltál már arra, hogy az 5 éves cuki koszorúslányka mit csinál majd az esküvőd alatt? Hogy a keresztfiad Ödönke hogyan trollkodja szét életed egyik legszebb napját? Gyereksarkunk megoldást kínál minderre a problémára!

 

 

 

Esküvő fényképek nélkül?

 

Ha már mindenkit megkerestél, de mégsem szeretnéd, hogy lelkes de hobbifotós ismerős készítse el életed legfontosabb képeit, akkor segítünk neked profi fotóst keríteni.

 

 

 

Esküvő dekoráció nélkül?

 

Vintage, klasszikus, vagy esetleg extravagáns ötleted van a dizájnt illetően, de nem tudod hogyan kezdj neki és megkímélnéd magad a hosszas előkészületektől? Akkor ajánlunk neked egy dekoratőrt.

 

 

 

Unalmas esküvői menü?

 

Nyűgözzétek le vendégeiteket egy nem szokványos esküvői menüvel, legyen szó gyönyörűen megkomponált, de mégis kiadós ételkölteményről, vagy bármilyen egyedi elképzelésről! Éjfél utáni pizzázás egy esküvőn? Soha vissza nem térő alkalom, hogy a vendégek megkóstolhassák a legendás Symbol pizzát, mely egyedi fatüzeléses kemencénkben készül. 

 

 

 

Esküvő szmoking nélkül?

 

Rendezvényhelyszín révén, nálunk a vacsora és a szertartás után sem áll meg az élet. Van kedvenc előadótok, zenekarotok? Szeretnétek a magyar DJ élvonalból valakit meghívni? Klub részünkön modern hang - és világítás - technikával berendezett helyszínnel várunk titeket, hogy egy igazán nagy lagzival kezdődjön közös életetek!

 

 

Kérd esküvői ajánlatunkat ide kattintva!
CIKKEK

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

További cikkek >