Rendezvényszervezés

Konferencia helyszín – Symbol Budapest

Az ideális helyszín konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, workshopoknak, tréningeknek, előadásoknak és bármely üzleti rendezvénynek.

konferencia helyszín

 A Symbol Budapestben több, egymástól független, különböző hangulatú és méretű, de azonos színvonalú helyszín szavatolja a zártkörű, vagy nyílt események profi megvalósítását. A ház épp úgy alkalmas kis létszámú 30-50 fős szakmai megbeszélés, találkozó, vagy tréning lebonyolítására, mint egy 250 fős konferencia, vagy fogadás megrendezésére. 

 

Amennyiben nem egy szokványos szállodai környezetben, hanem egy valóban exkluzív, minden igényt kielégítő rendezvényhelyszínen tartanád konferenciádat, akkor a legjobb helyen jársz! 

 

Akik már minket választottak: Huawei, Sony Music, Üzlet és Stílus konferencia, Telekom Videós Gála

 

Konferencia-csomagunk megrendelése esetén térítésmentesen biztosítjuk:

 

  • beépített hangtechnika
  • WIFI internet szolgáltatás
  • 1 db URH mikrofon
  • beépített fénytechnika (Garden, Club, vagy Art Gallery termünkbe történő foglalás esetén)

 

Egyéb igényelhető szolgáltatások:

 

  • 4 m széles, 16:9 képarányú LED-fal (Garden termünkbe történő foglalás esetén)
  • szükség esetén szakképzett technikusunk segíti a háttérmunkát

 

 

Egyedülálló környezet

 

Amennyiben központi termünkre esik a választásod (Symbol Garden), az üvegtetőnkön beszűrődő természetes fény szabad ég alatti érzetet kelt, ám rendezvényed mégis biztosítva van az időjárás viszontagságaitól. Igény szerint lehetőség van a terem elsötétítésére is, így vetítésekhez, vagy prezentációkhoz is ideális környezetet nyújt.

 

 

Kiváló megközelíthetőség

 

Autóval érkező vendégeink többféle parkolási lehetőség közül választhatnak, komplexumunk közvetlen szomszédságában egy mélygarázs, illetve egy felszíni parkoló is megtalálható. Akik pedig a tömegközlekedést részesítik előnyben, a budai fonódó villamosok, illetve a 9-es, 109-es busz megállói mindösszesen néhány perc sétával elérhetők.

 

 

Páratlan catering

 

Legyen szó kis, vagy nagy létszámú üzleti eseményről, a rendezvény sikerességéhez nagyban hozzájárul a catering szolgáltatás minősége. A Symbolban saját konyha áll rendelkezésre a legkülönlegesebb fogások elkészítésére. Alapvető filozófiánk, hogy partnereink a gasztronómia területén is kiemelkedő színvonalú kiszolgálásban részesüljenek, amiről elismert séfünk, Varga Zsolt és csapata gondoskodik.

 

 

 

Kérd egyedi ajánlatunkat ide kattintva!

 


További képekCIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >