Rendezvényszervezés
| Szerző: tp

Így állunk most Rio előtt

Alakulnak a kvótaszámok a nyári Rio de Janeiro-ban rendezendő Olimpia előtt, ami az össz magyar csapatot illeti. Négy éve több volt ugyan a résztvevő magyarok száma, de most sem reménytelen a helyzet még.

Rio,Olimpia,aranyérem

Reméljük minél több ilyet fogunk nyáron látn

Nézzük meg tehát hogyan állunk sportágról-sportágra lebontva: Összesen eddig 95 darab indulási jog van elnyerve, ami a csapatok miatt 119 versenyzőt jelent. Londonban ugyanez a szám 180 volt . Lehetőség persze még van (körülbelül 20-25 kvótára) nem kell csüggedni tehát, például öttusában vagy kajak-kenuban, de már eléggé véges azon versenyek száma ami elősegíti a kvóta megszerzését.

Nézzük tehát mindezt sportágakra lebontva:

BIRKÓZÁS 4, KAJAK-KENU 15, Sportlövészet 8, torna 2, vitorlázás 5, vívás 10, vízilabda 2-(13+13)
Ökölvívás 1,Öttusa 2, súlyemelés 1-csapat,Úszás 26,atlétika 19.

Ezek közül mint például a torna esetében vagy a birkózásban nemzeti kvótáknak számítanak, tehát a szövetség dönti majd el, hogy ki is fog indulni majd a nyáron.

Egy mértékadó amerikai szaklap szerint idén 5 aranyat fogunk szerezni. Egy olyan országban, ahol sajnos csak az aranyérmek száma a fontos ez kevés, de meg kell értenie mindenkinek, hogy bármilyen eredmény ami az ember elér egy ilyen eseményen, az az ország dicsőségére válik.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >