Rendezvényszervezés
| Szerző: tp

Idén sem lesz címvédés a Bl-ben

Ahogy azt előző cikkünkben már megjósoltuk idén sem fog megtörténni az, ami úgy látszik nem is történhet meg: nem lesz címvédés a BL-ben.

Nem sikerült ez a még párját sem ritkító bravúr egyetlen korszakos csapatnak sem. A kilencvenes évek futballújító nagy Ajax Amsterdamnak, a kétezres évek totális egyeduralkodójának számító Barcelonának sem, és persze akkor egy címvédőnek sem.

Bl,címvédés,Barcelon

Messi és Neymar idén lemarad a döntőről

Szerdán a Bayern Lisszabonba látogatott és próbálta 1-0-s hazai előnyét megőrizni, sikerrel. Az első meccs hőse Vidal egalizálta a korai Benfica gólt, így gyakorlatilag pontot téve a párharc végkimenetelére.

A nap csúcsmeccsén a Barcelona Madridba látogatott az Atlético otthonába és ahogy az várható volt ki is esett. Nagy árat fizettek a katalánok, hogy az első meccs 60 perc emberelőnyét nem tudták nagyobb előny formájában kifejezni.

 A matracosok tökéletesen kioltották a szupersztárokkal teletűzdelt támadósorú vendégek játékát és győztek végül teljesen megérdemelten 2-0-ra- Az utolsó percben persze a Barca nem kapott meg egy olyan tizenegyest, amilyet a hazaiak percekkel korábban megkaptak, de a kétkedők szerint ez már járt a Barcelonának az elmúlt évek bírói hibái miatt.

Így végül a legjobb négybe a Real Madrid, a Manchester City, a Bayer München és az Atlético Madrid jutott be. Érdemes lesz követni a végkifejletet az biztos.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >