Rendezvényszervezés
| Szerző: tp

Fergeteges produkcióval vonult vissza Kobe Bryant

Ma hajnalban visszavonult az NBA valaha volt egyik legjobb játékosa a Los Angeles Lakers legendás hátvédje Kobe Bryant.

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!Persze nem is Amerikáról beszélnénk, ha nem vitték volna túlzásba az előkészületeket. A jegyárak például a csillagos égig emelkedtek, hiszen tudták, hogy mindenki ott akar lenni az utolsó meccsen. A jegyeket átszámítva 186 ezer forinttól 5,4 millióig lehetett venni. Ez még amerikai mércével mérve is drága. A nemzeti ünnepnek számító Super Bowl-ra is olcsóbban lehetett jegyet szerezni.

Egyéni szponzora a Nike például a most zajlott sporteseményeken minden egyéni támogattjának a felszerelésére felhímezte a kosaras visszavonulásának dátumát.

Egyesek szerint eredményességével feledtette a legendás Michael Jordan pályafutását is. Ezt persze majd évek múltán az idő fogja eldönteni.


CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >