Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

A legenda nyomában
Puskás Pancho Sport Pub

A legenda nyomában - Puskás Pancho Sport Pub

 

A Sport Pub minden idők legjobb magyar focistája, Puskás Ferenc nevét viseli.

Asztalfoglalás

 

Öcsi  bácsi fotói és emléktárgyai, valamint a padlót borító valódi marhabőr semmihez sem fogható atmoszférát teremt a Puskás Pancho Sport Pubban.

 

Megújult étlappal és pub classics ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Emellett kiváló sörök, kávék és egyéb kortyolni valók széles választéka a garancia arra, hogy egyetlen torok se maradjon szárazon, miközben a 11 hazai és nemzetközi sportcsatorna (Sport 1, Sport 2, SportKlub, Eurosport, Eurosport 2, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Sky Sports 1, 2, 3, 4) valamelyikén éppen a kedvenc meccsünket közvetítik. A látványról 15 LCD TV gondoskodik.
 
 
A pubban Puskás Öcsi emléktárgyakat (bögre, póló, stb.) is be lehet gyűjteni, így a néhai világhírű focista rajongói körében ez valódi zarándokhelynek számít.


Miért Pancho?

 

Az egyik magyarázat szerint a Pancho spanyolul annyit tesz, "Pufi", vagyis kedveskedően utal Puskás kis pocakjára. Egy másik magyarázat szerint a Pancho a Ferenc, vagyis a Francisco becézése – argentin nyelvjárásban. Spanyolul Paco, argentinul Pancho.
 
Nyitvatartás:


K-SZ: 12:00-23:00

 

Tedd próbára football tudásod! 

Töltsd ki az alábbi kvízt és ha helyesen válaszoltál tiéd az esély, hogy megnyerd az egész estés sörfogyasztásod a BL döntőre. És mivel szurkolni egyedül nem az igazi, magaddal hozhatod 3 barátodat is!

Játsszatok mindannyian, hogy nagyobb eséllyel indulhassatok! 

 

Kvíz indítása

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

CIKKEK
Erdei gyümölcs krémleves vanília fagylalttal

Lassan itt a nyár, de még mielőtt magunk mögött hagynánk a tavaszt, Varga Zsolt a ház Chéfe összerakott egy vadi új ajánlatot, a szezon minden finomságával.  

a válogatott és a szurkolók is emberfelettit teljesítettek

A magyar jégkorong válogatott emberfeletti küzdeni akarásról tett tanúbizonyságot a 2016-os „A” csoportos világbajnokságon. Sokkal komolyabb jégkorong ligával és támogatással rendelkező országok ellen is helyt álltak, sőt nyerni is tudtak ami nagyban köszönhető annak a hihetetlen erejű biztatásnak, amit a magyar szurkolóktól kaptak és amelynek csodájára jár a világ.

Rio,Olimpia,aranyérem

Alakulnak a kvótaszámok a nyári Rio de Janeiro-ban rendezendő Olimpia előtt, ami az össz magyar csapatot illeti. Négy éve több volt ugyan a résztvevő magyarok száma, de most sem reménytelen a helyzet még.


címkék: Puskás Pancho Sport Pub
New York Café TripAdvisor