Rendezvényszervezés

Télbúcsúztató Symbol módra

Lassan de biztosan elérkezett a tél vége, ha máshogy nem is, naptár szerint egészen biztos. Itt az idő, hogy úgy zárjuk a farsangi szezont és a telet, ahogy szoktuk, ahogy kell…Jön a Symbál!

Symbál 2016

Itt a farsang, áll a bál…

 

 

Áll bizony, de hogy mit is rak idén a Symbol ebbe a színes  forgatagba?

 

 

A farsang eredete a tél és a tavasz örök küzdelmén alapszik, az egészet a mulatozás, vidámság, életöröm, szórakozás, tánc, bálok jellemzik, azaz az önfeledt  ünneplés.  

 Az idei Symbol télzárón is teljes egészében hűek maradunk a már évezredes farsangi hagyományokhoz, már ami a hangos, vidám, bulizós tavasz  várást illeti, beleértve természetesen a jelmezeket, a meglepetéseket és a különleges  környezetet. A helyszín most is a Garden lesz…de valahogy mégsem. Nálunk úgy ünnepeljük a természet éledést, hogy a természet beköltözik a házba. Óriás fák töltik meg a teret, dzsungellé alakítva a táncparkettet, melytől úgy érzed, mint ha az őserdő mélyén buliznál.

 

Farsang lévén ne lepődj meg, ha esetleg ellibben melletted a  dzsungel valamely szülötte, inkább ölts jelmezt, hogy te lehess a legnagyobb  ragadozó. 

 

A zenét a már jól ismert rezidensünk, Toto Jr. szolgáltatja, de ahogy a környezet úgy ő is átalakul, hiszen az estét funky stílusban vezényli, kiegészítve napjaink  legnagyobb tánczenéivel.

 

És ha ez még nem lenne elég, a Live Music Club színpadán immáron második alkalommal őrjíti meg a közönséget Péterfy Bori & Loveband. (elővételes jegyekért katt. IDE )

 

Ha azt hiszed, hogy a meglepetéseknek itt vége tévedsz…Gyere el és fedezd fel magad az erdő rejtelmeit, hiszen lehet csendben búcsúztatni a telet, de minek, ha itt  a Symbál?


CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >