Rendezvényszervezés

6+1 ötlet, amitől rendezvényeden minden vendéged le lesz nyűgözve!

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

levegő akrobata a Symbolban

Céges rendezvényt terveztek és szeretnéd lenyűgözni a kollégákat, vendégeket, vagy épp a vezetőségnek mutatnád meg, hogy milyen egyedi programokkal, ötletekkel lehet kényeztetni a résztvevőket? Ha elfogadod javaslatainkat, erre az eseményre mindenki emlékezni fog!

 

 

Nézzük az ötleteket:

 

 

1.) Központi üvegtetős termünk nagy belmagasságának köszönhetően, nem csak színpadi showműsorokkal színesíthetjük a rendezvény programjait, a határ a csillagos ég, akár a levegőben is történhetnek produkciók!

 

 

2.) A helyszínre érkezés pillanatában már nagyra nyílhatnak a szemek, hiszen főbejáratunk előtt akár tematikusan beöltözött tűzzsonglőrök, gólyalábasok érhetik el az azonnali "WOW" hatást. 

 

 

 

 

 

 

 

 3.) Érkező vendégeiteket cégetek színeivel megegyező árnyalatú koktélokkal várjuk, így már az első pillanattól személyre, illetve cégre szabott az élmény!

 

 

 

 

 

 

 

 

4.) Nem csak a welcome drinkek színével tudunk játszani, de a kitöltés módja is lehet nem hétköznapi, egy fejjel lefelé kitöltött ital kinek ne csalna mosolyt az arcára?! :)

 

 

 

 

 

 

 

5.) A rendezvények érkeziési idejében, amikor még nincs mindenki a helyszínen, kivaló módja a hangulat oldásának, ha például kosztümös, modern balett táncosok töltik meg a teret élettel!

 

 

 

 

 

 

 

6.) Manapság a leg praktikusabb dolog egy rendezvényen, hogyha dj szolgáltatja a zenét. Kisebb és közepes méretű rendezvényeknél nem biztos, hogy belefér a költségvetésbe, ha zenekart szeretnénk a színpadon látni, ráadásul nem is biztos, hogy a rendezvény teljes időtartamára vállalják a zeneszolgáltatást. Erre jó megoldás, ha “live act” zenész egészíti ki a dj produkciót, ugyanis például egy hegedűs szóló, ismert dallamokkal hatalmas ovációt fog kiváltani, mindenki emlékezni fog rá, de a költsége töredéke egy zenekarnak!

 

 

 

 

 

6+1.) Végül egy plusz ötlet kifejezetten az est házigazdájának, szervezőjének: Fogadd rendezvényed vendégeid káprázatos ruhában, ha a képen láthatóhoz hasonló, grandiózus öltözetet választasz, kétségtelenül le lesz nyűgözve mindenki!

 

 

 

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet valamelyik ötletünkkel, kérd ajánlatunkat ITT, vagy az alábbi elérhetőségeken:
+36 30 451 0265 / hello@symbolbudapest.hu
CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

További cikkek >