Rendezvényszervezés

Menyasszonyok Éjszakája 2018

2018 Május 12.


Ha férjhez mész, ha nem, itt kell lenned Budapest legnagyobb szabású lánybúcsúján! Igazi csajos programokkal és értékes nyereményekkel várunk titeket!


Menyasszonyok Éjszakája 2018

Fellépőink:

● ZeRo Music Band partyzenekar
● Elite Productions táncbemutató
● DJ Cooky
● Király Viktor
és ami egy lánybúcsúból elmaradhatatlan: ● Magic Mike XXL a Chippendale show!

Ruhabemutató, sminkesek, limuzin! Mindez Budapest egyik legnívósabb szórakozóhelyén, a Symbolban.

FŐNYEREMÉNY: Egy 200.000 Ft értékű arany karikagyűrűpár gyémánttal, a Crico Ékszer felajánlásával és egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló wellness kikapcsolódás a visegrádi Silvanus Hotelben a Mammut Neckermann felajánlásával!
Jelöld, hogy ott leszel → https://www.facebook.com/events/946441785534860/ és vedd meg a jegyed elővételben, hogy biztosan ne maradj le!

Online jegyvásárlás: https://menyasszonyok-ejszakaja.hu/
Online jegy 3.900 Ft/fő, helyszínen 4.300 Ft/fő

Asztalfoglalás: +36306914180


címkék:

CIKKEK

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket csodás fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmaink: Február 17-18.

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

További cikkek >