Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Menyasszonyok Éjszakája 2018

2018 Május 12.


Ha férjhez mész, ha nem, itt kell lenned Budapest legnagyobb szabású lánybúcsúján! Igazi csajos programokkal és értékes nyereményekkel várunk titeket!


Menyasszonyok Éjszakája 2018

Fellépőink:

● ZeRo Music Band partyzenekar
● Elite Productions táncbemutató
● DJ Cooky
● Király Viktor
és ami egy lánybúcsúból elmaradhatatlan: ● Magic Mike XXL a Chippendale show!

Ruhabemutató, sminkesek, limuzin! Mindez Budapest egyik legnívósabb szórakozóhelyén, a Symbolban.

FŐNYEREMÉNY: Egy 200.000 Ft értékű arany karikagyűrűpár gyémánttal, a Crico Ékszer felajánlásával és egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló wellness kikapcsolódás a visegrádi Silvanus Hotelben a Mammut Neckermann felajánlásával!
Jelöld, hogy ott leszel → https://www.facebook.com/events/946441785534860/ és vedd meg a jegyed elővételben, hogy biztosan ne maradj le!

Online jegyvásárlás: https://menyasszonyok-ejszakaja.hu/
Online jegy 3.900 Ft/fő, helyszínen 4.300 Ft/fő

Asztalfoglalás: +36306914180


címkék:

CIKKEK

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

További cikkek >