Rendezvényszervezés

Konferencia helyszín – Symbol Budapest

Az ideális helyszín konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, workshopoknak, tréningeknek, előadásoknak és bármely üzleti rendezvénynek.

konferencia helyszín

 A Symbol Budapestben több, egymástól független, különböző hangulatú és méretű, de azonos színvonalú helyszín szavatolja a zártkörű, vagy nyílt események profi megvalósítását. A ház épp úgy alkalmas kis létszámú 30-50 fős szakmai megbeszélés, találkozó, vagy tréning lebonyolítására, mint egy 250 fős konferencia, vagy fogadás megrendezésére. 

 

Amennyiben nem egy szokványos szállodai környezetben, hanem egy valóban exkluzív, minden igényt kielégítő rendezvényhelyszínen tartanád konferenciádat, akkor a legjobb helyen jársz! 

 

Akik már minket választottak: Huawei, Sony Music, Üzlet és Stílus konferencia, Telekom Videós Gála

 

Konferencia-csomagunk megrendelése esetén térítésmentesen biztosítjuk:

 

  • beépített hangtechnika
  • WIFI internet szolgáltatás
  • 1 db URH mikrofon
  • beépített fénytechnika (Garden, Club, vagy Art Gallery termünkbe történő foglalás esetén)

 

Egyéb igényelhető szolgáltatások:

 

  • 4 m széles, 16:9 képarányú LED-fal (Garden termünkbe történő foglalás esetén)
  • szükség esetén szakképzett technikusunk segíti a háttérmunkát

 

 

Egyedülálló környezet

 

Amennyiben központi termünkre esik a választásod (Symbol Garden), az üvegtetőnkön beszűrődő természetes fény szabad ég alatti érzetet kelt, ám rendezvényed mégis biztosítva van az időjárás viszontagságaitól. Igény szerint lehetőség van a terem elsötétítésére is, így vetítésekhez, vagy prezentációkhoz is ideális környezetet nyújt.

 

 

Kiváló megközelíthetőség

 

Autóval érkező vendégeink többféle parkolási lehetőség közül választhatnak, komplexumunk közvetlen szomszédságában egy mélygarázs, illetve egy felszíni parkoló is megtalálható. Akik pedig a tömegközlekedést részesítik előnyben, a budai fonódó villamosok, illetve a 9-es, 109-es busz megállói mindösszesen néhány perc sétával elérhetők.

 

 

Páratlan catering

 

Legyen szó kis, vagy nagy létszámú üzleti eseményről, a rendezvény sikerességéhez nagyban hozzájárul a catering szolgáltatás minősége. A Symbolban saját konyha áll rendelkezésre a legkülönlegesebb fogások elkészítésére. Alapvető filozófiánk, hogy partnereink a gasztronómia területén is kiemelkedő színvonalú kiszolgálásban részesüljenek, amiről elismert séfünk, Varga Zsolt és csapata gondoskodik.

 

 

 

Kérd egyedi ajánlatunkat ide kattintva!

 


További képekCIKKEK

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket csodás fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmaink: Február 17-18.

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

További cikkek >