Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Konferencia helyszín – Symbol Budapest

A Symbol Budapest ideális helyszíne konferenciáknak, workshopoknak, tréningeknek, bármely üzleti rendezvénynek.  Több, egymástól független, különböző hangulatú és méretű, de azonos színvonalú helyszín szavatolja zártkörű vagy nyílt események profi megvalósítását.

konferencia helyszín

Az ideális konferencia helyszín, workshopoknak, tréningeknek, bármely üzleti rendezvénynek

 

Több, egymástól független, különböző hangulatú és méretű, de azonos színvonalú helyszín szavatolja zártkörű vagy nyílt események profi megvalósítását.

A ház épp úgy alkalmas kis létszámú 10-50 fős szakmai megbeszélés, találkozó vagy tréning lebonyolítására, mint egy 150 fős konferencia vagy fogadások megrendezésére.

 

Konferencia helyszín - a siker titka


A Symbolban minden feltétel adott egy sikeres üzleti esemény kivitelezéséhez. A helyszín biztosításán túl számos szolgáltatással támogatjuk rendezvényét. Tapasztalt rendezvényszervezőink készek megvalósítani üzleti események, teljes lebonyolítását  a tervezés szakaszától a kivitelezésig, gondot fordítva minden részfeladatra. Éttermeink, -az Italian Fusion Restaurant, a Puskás Pancho Sport Pub és a 220 Éves Pinceétterem- különböző ízvilágú, mesteri fogásokat vonultatnak fel, legyen szó ültetett vagy állófogadásról a konferenciát követően.

Mód van olyan egyedi igények figyelembevételére is, mint a fények beállításai vagy bútorzat kiválasztása. Minden helyszín kiemelten magas technikai háttérrel rendelkezik, szükség esetén technikusunk segíti a háttérmunkát. Vendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk a közeli Új Udvar Bevásárlóközpont parkolóházában.

Kérd ajánlatunkat ide kattintva! 


Akik már minket választottak: Huawei, Sony Music, Üzlet és Stílus konferencia, Funzine

 

 

CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor