Rendezvényszervezés

Folytatódnak hétvégi gyerekprogramjaink a meghirdetett koncertes időpontokon - Minimax Családi Vasárnap és Symbol Sunday Brunch

A gyermekeknek szervezett hétvégi programunk nem új keletű kezdeményezés. Több éves, sikeres múltat tudhatunk magunk mögött e tekintetben, s a gyermekek csillogó szemeiért, és örömteli mosolyáért a Symbol Budapest továbbra is folytatja  a vasárnapi családi programokat a meghirdetett időpontokon!

 

hétvégi gyerekprogram

 

Hétvégi gyerekprogram – októbertől májusig – az alábbi időpontokon!

Tárt karokkal várjuk kiemelt alkalmainkon a hétvégi gyerekprogramunkra érkezőket, s hogy a szülőket még inkább tehermentesítsük, és az ő kikapcsolódásukat is felhőtlenné tegyük, házi limonádé kínálattal, illetve a felnőtteknek gratis pohár pezsgővel kedveskedünk a korlátlan ételfogyasztás mellé.

 

12 és 15 óra között főszerepben a gyermekek és szüleik!

 

Az ebédet kiegészítő ingyenes gyerekprogramok sorában szerepel kézműves foglalkozás, pizza sütés, cupcake készítés, lufihajtogató bohóc, és ezen kívül REGIO Játék játszó színpaddal is várjuk a kicsiket.

 

Találkozhattok Macikutyával és Picicicával, a Minimax gyermekcsatorna népszerű sztárjaival, akik nagy szeretettel, és sok vidámsággal várják a hozzánk érkező családokat. 

A korlátlan ételfogyasztásos ebéd előtt 11 órától gyerekkoncerttel várjuk az érdeklődőket, további részletek és koncert jegyárak:

 

 

 

Sunday Brunch - az igényes hétvégi gyerekprogram 

Fogyassz nálunk a programnaptárunkban meghirdetett vasárnapokon 12 és 15 óra között 6900 Ft-ért, s élvezd a korlátlan ételfogyasztást házi limonádé és kávé kínálattal, a felnőtteknek gratis pohár pezsgővel, miközben gyermeked felhőtlenül játszik, és kedvére kalandozik a színes programok forgatagában!

 

 

Az ételfogyasztás 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

 

A Sunday Brunch asztalfoglalás feltétele a jegyek online előzetes megvásárlása a JEGYEK oldalon!

 

Asztalfoglalás és bővebb információk: +36308163109
címkék: Rendezvény, Symbol Restaurant


CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >