Rendezvényszervezés

Folytatódnak hétvégi gyerekprogramjaink a meghirdetett koncertes időpontokon - Minimax Családi Vasárnap és Symbol Sunday Brunch

A gyermekeknek szervezett hétvégi programunk nem új keletű kezdeményezés. Több éves, sikeres múltat tudhatunk magunk mögött e tekintetben, s a gyermekek csillogó szemeiért, és örömteli mosolyáért a Symbol Budapest továbbra is folytatja  a vasárnapi családi programokat a meghirdetett időpontokon!

 

hétvégi gyerekprogram

 

Hétvégi gyerekprogram – októbertől májusig – az alábbi időpontokon!

Tárt karokkal várjuk kiemelt alkalmainkon a hétvégi gyerekprogramunkra érkezőket, s hogy a szülőket még inkább tehermentesítsük, és az ő kikapcsolódásukat is felhőtlenné tegyük, házi limonádé kínálattal, illetve a felnőtteknek gratis pohár pezsgővel kedveskedünk a korlátlan ételfogyasztás mellé.

 

12 és 15 óra között főszerepben a gyermekek és szüleik!

 

Az ebédet kiegészítő ingyenes gyerekprogramok sorában szerepel kézműves foglalkozás, pizza sütés, cupcake készítés, lufihajtogató bohóc, és ezen kívül REGIO Játék játszó színpaddal is várjuk a kicsiket.

 

Találkozhattok Macikutyával és Picicicával, a Minimax gyermekcsatorna népszerű sztárjaival, akik nagy szeretettel, és sok vidámsággal várják a hozzánk érkező családokat. 

A korlátlan ételfogyasztásos ebéd előtt 11 órától gyerekkoncerttel várjuk az érdeklődőket, további részletek és koncert jegyárak:

 

 

 

Sunday Brunch - az igényes hétvégi gyerekprogram 

Fogyassz nálunk a programnaptárunkban meghirdetett vasárnapokon 12 és 15 óra között 6900 Ft-ért, s élvezd a korlátlan ételfogyasztást házi limonádé és kávé kínálattal, a felnőtteknek gratis pohár pezsgővel, miközben gyermeked felhőtlenül játszik, és kedvére kalandozik a színes programok forgatagában!

 

 

Az ételfogyasztás 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

 

A Sunday Brunch asztalfoglalás feltétele a jegyek online előzetes megvásárlása a JEGYEK oldalon!

 

Asztalfoglalás és bővebb információk: +36308163109
címkék: Rendezvény, Symbol Restaurant


CIKKEK

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

karácsonyi vacsora a Symbolban

Rendezvény megrendelőinknek ajándék köszöntő itallal, grátisz LED fallal, éjféli pizzával, vagy jövőre 20%-al többet érő rendezvény voucherrel kedveskedünk, amennyiben az alábbi feltételek szerint erre az évre rendezvényt rendel, vagy vouchert vásárol december 22-ig.

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

További cikkek >