Rendezvényszervezés

Még várni kell Roger Federer visszatérésére

Minden idők egyik, ha nem legeredményesebb teniszezője bejelentette közösségi média felületein, hogy előre beharangozottakhoz képest később látjuk őt újra a pályán.

Roger Federer sérülése

 

Mint ismert, a svájci klasszis, a Djokovic elleni Melbourne-i elődöntő vereség másnapján szenvedett térdsérülést, amit gyorsan meg is műtöttek Svájcban. A 34 éves szupersztár artroszkópos beavatkozáson esett át, az érdekes az, hogy nem a mérkőzés közben sérült meg, hanem másnap, ekkor szakadt el egy szalag a térdében. A rotterdami és a dubaji versenytől már akkor visszalépett, utóbbi még szomorúbb lehetett a számára, hiszen címvédőként érkezett volna a helyszínre. A világelső elmondta, hogy nagyon sajnálatos ez az esemény, viszont annak örül, hogy pályafutása során mindvégig szinte sérülésmentes volt.  

 

Az februárban jósolt egy hónapos kihagyás végén a teniszező meg is kezdte az edzéseket, amelyek után jött az egyébként várható hír, miszerint kihagyja a következő két amerikai szuper ezres teniszversenyt, az Indian wellsit és a Miami-t. Kárpótlásként ugyanakkor azt is elmondta, hogy a tervezetthez képest beiktat egy másik premier tornát, a monte-carlóit. A legnagyobb kérdés az, hogy milyen formában láthatjuk őt újra? Reméljük sikereinél csak az egészsége lesz ragyogóbb.

 

Nézd barátaid társaságában te is a legjobb mérkőzéseket a Puskás Pancho Pub-ban, kattints ide az asztalfoglalásért

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >