Rendezvényszervezés

Jó hírünk van, ha idén, vagy ha jövőre tartana rendezvényt

Rendezvény megrendelőinknek ajándék köszöntő itallal, grátisz LED fallal, éjféli pizzával, vagy jövőre 20%-al többet érő rendezvény voucherrel kedveskedünk, amennyiben az alábbi feltételek szerint erre az évre rendezvényt rendel, vagy vouchert vásárol december 22-ig.

karácsonyi vacsora a Symbolban

 

 

Már nyakunkon a karácsony, de még akad néhány szabad dátumunk. Amennyiben erre az évre rendel rendezvényt, ajándék köszöntő italként ”fertőtlenítő” pálinkával és forralt borral lepjük meg vendégeit!

 

 

Azok számára, akik még hezitálnak, vagy idén már nem tudnak rendezvényt tartani, viszont keretüket nem tudják átvinni a következő évre, van egy nagyszerű ajánlatunk! 250.000 és 500.000 Ft-ért vouchert vásárolhat, aminek értéke jövőre 20%-al többet ér, így 300.000, vagy 600.000 Ft értékben tarthat rendezvényt, legyen szó:

 

 

 

 

- kisebb költségvetés esetén tréningről, workshopról, csapatépítőről,

 

 

- nagyobb esetén pedig ügyfélrendezvényről, céges karácsonyról, vagy

magánszemélyként akár születésnapról, esküvőről.

 

 

Amennyiben konferenciát tart nálunk, LED falunkat, vagy lézer projektorunkat díjmentesen használhatja.

 

Ügyfélesemény, esküvő, karácsonyi party megrendelés esetén (melyhez min. 3 X 500.000 Ft-os voucher vásárlása szükséges) vendégeit grátiszként éjféli házi kemencés pizzával lepjük meg.

 

 

Voucher megvásárlási határideje: 2021. december 22., felhasználható 1 évig (a szabad időpontok függvényében). A voucher és a további fenti ajánlatok kizárólag új megrendelésekre vonatkoznak!

 

A voucher megvásárlásához kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot  ITT!
CIKKEK

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >