Rendezvényszervezés

Jó hírünk van, ha idén, vagy ha jövőre tartana rendezvényt

Rendezvény megrendelőinknek ajándék köszöntő itallal, grátisz LED fallal, éjféli pizzával, vagy jövőre 20%-al többet érő rendezvény voucherrel kedveskedünk, amennyiben az alábbi feltételek szerint erre az évre rendezvényt rendel, vagy vouchert vásárol december 22-ig.

karácsonyi vacsora a Symbolban

 

 

Már nyakunkon a karácsony, de még akad néhány szabad dátumunk. Amennyiben erre az évre rendel rendezvényt, ajándék köszöntő italként ”fertőtlenítő” pálinkával és forralt borral lepjük meg vendégeit!

 

 

Azok számára, akik még hezitálnak, vagy idén már nem tudnak rendezvényt tartani, viszont keretüket nem tudják átvinni a következő évre, van egy nagyszerű ajánlatunk! 250.000 és 500.000 Ft-ért vouchert vásárolhat, aminek értéke jövőre 20%-al többet ér, így 300.000, vagy 600.000 Ft értékben tarthat rendezvényt, legyen szó:

 

 

 

 

- kisebb költségvetés esetén tréningről, workshopról, csapatépítőről,

 

 

- nagyobb esetén pedig ügyfélrendezvényről, céges karácsonyról, vagy

magánszemélyként akár születésnapról, esküvőről.

 

 

Amennyiben konferenciát tart nálunk, LED falunkat, vagy lézer projektorunkat díjmentesen használhatja.

 

Ügyfélesemény, esküvő, karácsonyi party megrendelés esetén (melyhez min. 3 X 500.000 Ft-os voucher vásárlása szükséges) vendégeit grátiszként éjféli házi kemencés pizzával lepjük meg.

 

 

Voucher megvásárlási határideje: 2021. december 22., felhasználható 1 évig (a szabad időpontok függvényében). A voucher és a további fenti ajánlatok kizárólag új megrendelésekre vonatkoznak!

 

A voucher megvásárlásához kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot  ITT!
CIKKEK

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

További cikkek >