Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Üzleti rendezvény

Hét különböző hangulatú és befogadóképességű tér áll rendelkezésre egy vidám, zártkörű, bármilyen jellegű céges esemény kivitelezéséhez.

A csapatépítő tréningek helyszíneivel szemben támasztott speciális elvárásoknak maradéktalanul eleget tesznek a Symbol Budapest helyszínei. Nyolc különböző hangulatú és befogadóképességű tér áll rendelkezésre egy vidám, zártkörű, bármilyen jellegű céges esemény kivitelezéséhez.

A Symbol Budapest azonban rendelkezik mindezen tulajdonságokkal és képes a legmagasabb színvonalon kiszolgálni a megrendelő és a stáb technikai igényeit.

Nagyszabású fotózások és film forgatások alkalmával olyan speciális elvárások merülnek fel helyszínnel kapcsolatban, melynek csak nagyon kevés rendezvényhelyszín  képes megfelelni. A Symbol Budapest azonban rendelkezik mindezen tulajdonságokkal és képes a legmagasabb színvonalon kiszolgálni a megrendelő és a stáb technikai igényeit.

konferencia helyszín

A Symbol Budapest ideális helyszíne konferenciáknak, workshopoknak, tréningeknek, bármely üzleti rendezvénynek.  Több, egymástól független, különböző hangulatú és méretű, de azonos színvonalú helyszín szavatolja zártkörű vagy nyílt események profi megvalósítását.

Legyen szó sajtótájékoztatóról vagy más üzleti megbeszélésről, a Symbol tökéletes helyszínéül szolgál a hasonló üzleti találkozóknak.

Sajtótájékoztató, könyv-vagy termékbemutató, sajtóbeszélgetés? Számos példa támasztja alá, ha elegáns és profi sajtóeseményt szervezne, a Symbol Budapest a tökéletes helyszín. Legyen szó diszkrét, beszélgetéssel egybekötött sajtóreggeliről vagy nagyszabású, attraktív elemekkel színesített bejelentésről, elképzelései a Symbolban megvalósíthatók.

A Symbol Budapest (lokális tulajdonságainál és kialakításánál fogva) alkalmas több napos értekezletek, konferenciák és kiállítások megszervezésére.

A Symbol Budapest mind lokális tulajdonságainál, mind kialakításánál fogva alkalmas több napos értekezletek, konferenciák és kiállítások megszervezésére.

Szükség van egy kisebb vagy tágasabb térre a résztvevők számától és a rendezvény jellegétől függően, mely nyitott ugyanakkor kellőképpen elkülöníthető.  A Symbol Budapest eseményein minderre lehetőség nyílik.

Egész napos tréningek, zártkörű üzleti rendezvényének ideális helyszíne a Symbol Budapest. Ezen rendezvények szervezésénél, helyszínválasztásánál sajátos igények érvényesülnek.  Szükség van egy kisebb vagy tágasabb térre a résztvevők számától és a rendezvény jellegétől függően, mely nyitott ugyanakkor kellőképpen elkülöníthető.  Szükség van a résztvevők  ellátására, a programon túl a reggeli és ebéd biztosítására. Elengedhetetlen a megfelelő technikai felszereltség mely lehetővé teszi az interaktív bemutatást vagy a közös munkát. Mindemellett pedig alkalmazkodni kell a meghatározott budget-hez.  A Symbol Budapest eseményein minderre lehetőség nyílik.

Nem túlzunk, amikor azt állítjuk, egy üzlet sikere múlhat a munkaétkezés körülményein.

Bár azt nem garantáljuk, hogy az összes férfi szívéhez a hasán át vezet az út, abban megegyezhetünk, hogy jófajta étel és ital mellett mindenkivel könnyebb megtalálni a közös hangot. Igaz ez az üzleti életre is, nem véletlenül bevált tárgyalási módszer a céges vacsora vagy ebéd. Ugyanakkor nem túlzunk, amikor azt állítjuk, egy üzlet sikere múlhat a munkaétkezés körülményein.A Symbolban emiatt nem kell aggódnia, nálunk mindenből a legjobbat kapja!

Az üzleti reggeli talán az egyik legkellemesebb és legnyitottabb formális megbeszélés, melynek az üzleti életben hagyománya van.

Az üzleti reggeli talán az egyik legkellemesebb és legnyitottabb formális megbeszélés, melynek az üzleti életben hagyománya van. Üdítő és nem kevésbé hatékony módja üzleti tervek és eredmények összevetésének, új kapcsolatok kialakításának már meglévők elmélyítésének. Egy elegáns, szervezett esemény, ahol vendégül láthatjuk mindazokat, akik fontosak számunkra.


1/2

címkék:
CIKKEK

Programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

Azok a bizonyos villák

Egy helyszín hangulatát leginkább annak berendezése tükrözi. Nincs ez másként itt sem, hiszen ebben a cikkben azokról az egyedien megmunkált villákról lesz szó, melyek már a főbejárat előtt állva is talán az egyik legszembetűnőbb jelenségei házunknak.

Symbol Super Bowl Night

Lássuk, mit várhatunk az 51. Superbowl döntőn: február 5-én a Symbol elhozza Nektek az NFL döntőt, és itt Budapesten élvezhetitek barátaitokkal az izgalmas mérkőzés minden percét, kitűnő fogások és frissítő italok társaságában. Az alábbi cikkben kiderül, hogy mit is várhatunk eme sporttörténeti eseménytől.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor