Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Itt a jó idő, jönnek a nagyszabású bulik és programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

Programok

A 2016-os év több szempontból is emlékezetes volt, hiszen nem csak egy kiváló csapat dolgozott naponta együtt, hogy a lehető legizgalmasabb eseményeket hozza el Nektek, hanem több olyan előadót, művészt és előadást is sikerült leszervezni, akik - nagy biztonsággal állíthatjuk - emelték a hely és a produkciók színvonalát.

 

​Bár az idei évnek még a felénél sem járunk, olyan előadókkal dolgozhattunk ismét együtt, mint Caramel, Éliás Jr, Gönczi Gábor és a Smile, vagy a TNT, de nálunk került megrendezésre első ízben az év Classic R’N’B bulija, a ”Csibészek” farsangja, a Discho*shit party őrülete, Pápai Joci Origó Klubkoncertje, vagy a Flyerz Classic, ahol felelevenítettük a bulik aranykorát, klasszikus helyekre emlékezve. Nem csak a könnyű és club zene rajongói örülhettek, hiszen a programok összeállításánál az is szerepet játszott, hogy a lehető legszínesebb eseményeket tudjuk nyújtani. Így olyan rendezvények is lehetőséget kaptak nálunk, mint a Super Bowl és a Bajnokok Ligája közvetítések, Alakreform Bál, vagy Pilát Gábor előadása és Tabuk nélkül partyja.

 

Ugyan a kérdés talán jogos lehet, hogy mi jöhet még ezután, de bizton állíthatjuk, hogy ebben az évben is megpróbáljuk a lehető legmagasabb szintű program palettát biztosítani. Több olyan rendezvény is megmaradt, amelyek az előző évben hónapról-hónapra teltházas esteket hozott, gondoljunk akár a Music FM-el megrendezett partykra, vagy a Rakonczai Piano Gardenekre. Idei új belépőnek tervezünk egy olyan autósporthoz kapcsolódó afterparty-t, ami eddig még nem került megrendezésre Magyarországon és várhatóan a GP-hez hasonlóan nagy lesz rá az érdeklődés. Emellett a már említett rádió idén nálunk rendezi meg nagyszabású 5. születésnapját (ápr. 8), és egy nem mindennapi eseményt is tervezünk velük karöltve. A Forma-1 rajongói sem maradnak afterparty nélkül ez évben sem, hiszen immár kilencedik éve kerül megrendezésre a GP Afterpartyja, melyen közvetlenül a Magyar Nagydíj után vehetnek részt a kedves vendégek.

 

Hogy ne csak az éjszakai élet meghatározó színfoltja legyünk a budapesti forgatagban, természetesen a családok is nagy szerepet kapnak a továbbiakban is, hiszen Sunday Brunch-unk minden vasárnap nyitva áll az idelátogató családosok számára, amit 1-1 alkalommal olyan koncertekkel színesítünk mint az Apacuka zenekar (ápr. 9), Tompeti és Barátai (ápr. 23), vagy a gyerekek nagy kedvence az Alma Együttes (máj. 7)!

Nem kell várni az esetben sem, ha egy könnyedebb, nem buli jellegű kikapcsolódásra vágyunk, hiszen ettől a hónaptól indultak újra a rekeszizmokat erősítő Showder Klub felvételei, amelyek az elmúlt évtized egyik legszórakoztatóbb előadásai között szerepelnek, és méltán vívta ki a közönség tetszését.

Legyen szó akár a hazai pop meghatározó előadóiról, vagy a club slágerek ikonikus alakjairól, vagy akár könnyedebb, művészibb, kulturálisabb eseményekről, a Symbolban mindenki megtalálhatja a saját elképzelésének és komfortzónájának megfelelő programot. Symbol Budapest - Megérkeztél. Jó helyen vagy!

 

Naptárunk megtekintéséhez kattints IDE!CIKKEK

Különböző szerepekben az interaktív vacsoravendégek

A május 20-án bemutatásra kerülő „Törésvonalak” c. előadás egy interaktív vacsoraszínházzal egybekötött élő-társas-játék, amiben a szabadulószoba elemeknek köszönhetően olyan rejtvények, zárak, rejtekhelyek és talányok vannak beleépítve a játékba, aminek segítségével az előadás díszlete játéktérré változik. 

Azok a bizonyos villák

Egy helyszín hangulatát leginkább annak berendezése tükrözi. Nincs ez másként itt sem, hiszen ebben a cikkben azokról az egyedien megmunkált villákról lesz szó, melyek már a főbejárat előtt állva is talán az egyik legszembetűnőbb jelenségei házunknak.

Symbol Super Bowl Night

Lássuk, mit várhatunk az 51. Superbowl döntőn: február 5-én a Symbol elhozza Nektek az NFL döntőt, és itt Budapesten élvezhetitek barátaitokkal az izgalmas mérkőzés minden percét, kitűnő fogások és frissítő italok társaságában. Az alábbi cikkben kiderül, hogy mit is várhatunk eme sporttörténeti eseménytől.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor