Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Hétvégi gyerekprogram - Sunday Brunch a Symbolban

A gyermekeknek szervezett hétvégi programunk nem új keletű kezdeményezés. Több éves, sikeres múltat tudhatunk magunk mögött e tekintetben, s a gyermekek csillogó szemeiért, és örömteli mosolyáért a Symbol Budapest továbbra is folytatja a vidám vasárnapi programokat!

 

hétvégi gyerekprogram

 

Hétvégi gyerekprogram - októbertől májusig!

Tárt karokkal várjuk a hétvégi gyerekprogramunkra érkező családokat, s hogy a szülőket még inkább tehermentesítsük, és az ő kikapcsolódásukat is felhőtlenné tegyük, az idei évben bevezettük a korlátlan alkoholmentes italkínálatot és pezsgőfogyasztást a korlátlan ételfogyasztás mellé.

 

12 és 15 óra között nálunk minden vasárnap a gyermekeké és szüleiké!

 

A hétvégi gyerekprogramok sorában szerepel kézműves foglalkozás, pizza sütés, cupcake készítés, lufihajtogató bohóc, és ezen kívül játszó színpaddal is kedveskedünk a kicsiknek. 

 

Minden vasárnap találkozhattok majd Macikutyával, és Picicicával, a Minimax gyermekcsatorna népszerű sztárjaival, akik nagy szeretettel, és sok vidámsággal várják a hozzánk érkező családokat. 

 

Sunday Brunch - az igényes hétvégi gyerekprogram 

hétvégi gyerekprogram

Fogyassz nálunk vasárnaponként a Sunday Brunchon 12 és 15 óra között 5800 Ft-ért, s élvezd a korlátlan ételfogyasztást alkoholmentes italkínálattal és pezsgővel, miközben gyermeked felhőtlenül játszik, és kedvére kalandozik a színes programok forgatagában!

 

 

Az ételfogyasztás 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

Érkezéskor welcome drinkkel várjuk kedves vendégeinket: a szülőket Frizzante-val, a gyermekeket almalével!

 

Kiemelt programok:

 

Január 14. Tompeti és Barátai koncert

Január 28. Apacuka zenekar

Február 11. Alma Együttes koncert

 

Belépő a koncertekre: 2500 Ft  / kivéve Apacuka zenekar koncert: 2000 Ft. Koncertkezdés 11:00, kapunyitás: 10:30.

 

 

Foglalj asztalt  ide kattintva, és hozd el hozzánk családodat egy tökéletes hétvégi programra! 

 

 


címkék: Rendezvény, Symbol Restaurant

CIKKEK

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Nemzetközi flair verseny

Fabbri Flairsupply nemzetközi flair verseny november 17-én, ahol 18 ország 50 versenyzője mérkőzik meg a 7000 euró összdíjazású versenyen.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor