Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Hétvégi gyerekprogram - Sunday Brunch a Symbolban

A gyermekeknek szervezett hétvégi programunk nem új keletű kezdeményezés. Több éves, sikeres múltat tudhatunk magunk mögött e tekintetben, s a gyermekek csillogó szemeiért, és örömteli mosolyáért a megújult Symbol Budapestben is tovább folytatjuk a vidám vasárnapi programokat!

 

hétvégi gyerekprogram

 

Hétvégi gyerekprogram - szeptembertől május végéig!

Szeptember 11-től május végéig tárt karokkal várjuk a hétvégi gyerekprogramunkra érkező családokat, s hogy a szülőket még inkább tehermentesítsük, és az ő kikapcsolódásukat is felhőtlenné tegyük, az idei évben bevezettük a korlátlan alkoholmentes italkínálatot és pezsgőfogyasztást a korlátlan ételfogyasztás mellé.

 

12 és 16 óra között nálunk minden vasárnap a gyermekeké és szüleiké!

 

A hétvégi gyerekprogramok sorában szerepel kézműves foglalkozás, pizza sütés, lufi hajtogató, vagy bohóc, és ezen kívül játszó színpaddal is kedveskedünk a kicsiknek. 

 

Minden vasárnap találkozhattok majd Macikutyával, és Picicicával, a Minimax gyermekcsatorna népszerű sztárjaival, akik nagy szeretettel, és sok vidámsággal várják a hozzánk érkező családokat. 

 

Sunday Brunch - az igényes hétvégi gyerekprogram 

hétvégi gyerekprogram

Fogyassz nálunk vasárnaponként a Sunday Brunchon 12 és 16 óra között 5800 Ft-ért, s élvezd a korlátlan ételfogyasztást alkoholmentes italkínálattal és pezsgővel, miközben gyermeked felhőtlenül játszik, és kedvére kalandozik a színes programok forgatagában!

 

 

Az ételfogyasztás 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk.

Érkezéskor welcome drinkkel várjuk kedves vendégeinket: a szülőket Frizzante-val, a gyermekeket almalével!

 

Gyerekkoncertek:

Január 22. Apacuka Zenakar

Február 12. Tompeti koncert

Március 5.  Rutkai Bori Banda koncert
Március 12. Alma Együttes
 
Kapunyitás 10:30, műsorkezdés 11:00.
 
 

 

Foglalj asztalt  ide kattintva, és hozd el hozzánk családodat egy tökéletes hétvégi programra! 

 

 


címkék: Rendezvény, Symbol Restaurant

CIKKEK

Programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

Azok a bizonyos villák

Egy helyszín hangulatát leginkább annak berendezése tükrözi. Nincs ez másként itt sem, hiszen ebben a cikkben azokról az egyedien megmunkált villákról lesz szó, melyek már a főbejárat előtt állva is talán az egyik legszembetűnőbb jelenségei házunknak.

Symbol Super Bowl Night

Lássuk, mit várhatunk az 51. Superbowl döntőn: február 5-én a Symbol elhozza Nektek az NFL döntőt, és itt Budapesten élvezhetitek barátaitokkal az izgalmas mérkőzés minden percét, kitűnő fogások és frissítő italok társaságában. Az alábbi cikkben kiderül, hogy mit is várhatunk eme sporttörténeti eseménytől.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor