Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Hétvégi gyerekprogram - Sunday Brunch a Symbolban

A gyermekeknek szervezett hétvégi programunk nem új keletű kezdeményezés. Több éves, sikeres múltat tudhatunk magunk mögött e tekintetben, s a gyermekek csillogó szemeiért, és örömteli mosolyáért a Symbol Budapest továbbra is folytatja a vidám vasárnapi programokat!

 

hétvégi gyerekprogram

 

Hétvégi gyerekprogram - októbertől májusig!

Tárt karokkal várjuk a hétvégi gyerekprogramunkra érkező családokat, s hogy a szülőket még inkább tehermentesítsük, és az ő kikapcsolódásukat is felhőtlenné tegyük, az idei évben bevezettük a korlátlan alkoholmentes italkínálatot és pezsgőfogyasztást a korlátlan ételfogyasztás mellé.

 

12 és 15 óra között nálunk minden vasárnap a gyermekeké és szüleiké!

 

A hétvégi gyerekprogramok sorában szerepel kézműves foglalkozás, pizza sütés, cupcake készítés, lufihajtogató bohóc, és ezen kívül játszó színpaddal is kedveskedünk a kicsiknek. 

 

Minden vasárnap találkozhattok majd Macikutyával, és Picicicával, a Minimax gyermekcsatorna népszerű sztárjaival, akik nagy szeretettel, és sok vidámsággal várják a hozzánk érkező családokat. 

 

Sunday Brunch - az igényes hétvégi gyerekprogram 

hétvégi gyerekprogram

Fogyassz nálunk vasárnaponként a Sunday Brunchon 12 és 15 óra között 5800 Ft-ért, s élvezd a korlátlan ételfogyasztást alkoholmentes italkínálattal és pezsgővel, miközben gyermeked felhőtlenül játszik, és kedvére kalandozik a színes programok forgatagában!

 

 

Az ételfogyasztás 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

Érkezéskor welcome drinkkel várjuk kedves vendégeinket: a szülőket Frizzante-val, a gyermekeket almalével!

 

Programok:

15. okt. Alma Együttes koncert
29. okt. Halloween gyerekeknek
12. nov. Tompeti és Barátai koncert
26. nov. Apacuka zenekar koncert

03. dec. Télapó
10. dec. Iszkiri Zenekar koncert

 

Belépő a koncertekre: 1500 Ft  / kivéve Alma Együttes koncert: 2500 Ft. Koncertkezdés 11:00, kapunyitás: 10:30.

 

 

Foglalj asztalt  ide kattintva, és hozd el hozzánk családodat egy tökéletes hétvégi programra! 

 

 


címkék: Rendezvény, Symbol Restaurant

CIKKEK

Nézz körül a Symbol Gardenben

Járd be virtuálisan 3000 négyzetméteres komplexumunk mind a 8 különböző termét!

Különböző szerepekben az interaktív vacsoravendégek

A május 20-án bemutatásra kerülő „Törésvonalak” c. előadás egy interaktív vacsoraszínházzal egybekötött élő-társas-játék, amiben a szabadulószoba elemeknek köszönhetően olyan rejtvények, zárak, rejtekhelyek és talányok vannak beleépítve a játékba, aminek segítségével az előadás díszlete játéktérré változik. 

Programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor