Rendezvényszervezés

Üzleti reggeli, elegáns környezet

Az üzleti reggeli talán az egyik legkellemesebb és legnyitottabb formális megbeszélés, melynek az üzleti életben hagyománya van. Üdítő és nem kevésbé hatékony módja üzleti tervek és eredmények összevetésének, új kapcsolatok kialakításának már meglévők elmélyítésének. Egy elegáns, szervezett esemény, ahol vendégül láthatjuk mindazokat, akik fontosak számunkra.

Az üzleti reggeli talán az egyik legkellemesebb és legnyitottabb formális megbeszélés, melynek az üzleti életben hagyománya van.

 Üzleti reggeli helyszín - A szervezés

Egy üzleti reggeli megszervezése nagy körültekintést és sok munkát igényel, melyet jóval az alkalom előtt el kell kezdeni. Vendéglista körültekintő összeállítása, étel és italválasztás, dekoráció  és a helyszín tervezése, esetleg rövid bemutató, prezentáció technikai hátterének biztosítása, mindez a teljesség igénye nélkül. 
A Symbol Budapest kész levenni ezeket a terheket megrendelői válláról. Rendezvényszervező kollégáink rendkívül szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Készek megtervezni és professzionálisan kivitelezni a megrendelő által megálmodott eseményt. 
Az események kivitelezéséhez szükséges személyzet is rendelkezésre áll. A nálunk megszervezett üzleti események, fogadások mindegyikén az alakalomhoz rendelt, több nyelven beszélő, profi felszolgáló személyzet gondoskodik a kifogástalan kiszolgálásról.

Tökéletes helyszínek a Symbolban – Néhány lehetőség, a teljesség igénye nélkül

 

 

Symbol Garden - Üzleti reggeli helyszín

A Symbol lelke, középpontja a Garden. A négyszáz négyzetméteres tér számos építészeti eleme kelt érdeklődést, csodálatot vendégeinkben. A Garden fölötti nyitható üvegtető nappal a beömlő természetes fény forrása, éjszaka akár a csillagokat is megvizsgálhatjuk alatta állva. És aki felfelé tekint, megpillantatja a levegőt mozgató látványventillátorokat és az éjszakai mulatságokat vibráló fénybe borító, hatalmas arany gömböt is. A padlózat üveg korongja alatt 200 éves kerti kút rejtőzik, a tér közepén pedig az egyedi tervezésű, önmagában is meghatározó esztétikai élményt nyújtó Bombay Bar terül el. A beépített színpadon, zongora kapott még helyet.
Tökéletes és igen elegáns helyszín egy nagyobb reggelihez.

 

 

Puskás Pancho Sport Pub - Üzleti reggeli helyszín

A Puskás Pancho Sport Pub már reggel 7:30-tól várja vendégeit, így remek helyszíne üzleti reggeliknek, de a későbbi órákban is alkalmas megbeszélések, zártkörű üzleti vagy privát események lebonyolítására.
A Puskás Ferenc sportteljesítménye előtt tisztelgő egységünkben igazán elegáns, exkluzív környezetben élvezhetik vendégeink a sportközvetítéseket, és méltó helyszínéül szolgál bármilyen formális  eseménynek.

 

 

220 Éves Pince Étterem - Üzleti reggeli helyszín

A Symbol épülete alatt több mint 220 éves borospince húzódik, mely immár hat éve étteremként funkcionál. Az étterem a magyar borok és pálinkák rendkívüli választékára a legbüszkébb. A felszolgált ételek a hagyományos magyar, sváb és zsidó konyhaművészet remekei, melyek nagy részét fatüzelésű búbos kemencében készítik el szakácsaink.
Tekintélyes termeiben a klasszikus és a modern kellemes elegye fogadja a vendégeket. Termei akár külön- külön is igénybe vehetők. Harminc-negyven fős üzleti reggelikhez ajánljuk.

 

 

Symbol Art Gallery -Üzleti reggeli helyszín

A helyszín elnevezése beszédes, hiszen havonta váltakozó kiállításoknak ad otthont, ugyanakkor nem árul el mindent erről a különleges térről. A Symbol Art Gallery a maga minimalista stílusával, hófehér falaival az épület egyik ékessége. Ebben a tetőtéri helyiségben sikerült helyreállítani a ház eredeti, barokk fedélszékét.  A súlyos gerendákat itt facsapok tartják össze, ezzel kialakítva a masszív és látványos tetőszerkezetet. 
A Galleryben nincsenek rögzített belsőépítészeti elemek, állandó bútorzat, így lehetőség nyílik rá, hogy az esemény sajátosságaihoz, a megrendelői igényekhez alkalmazkodjon a berendezés.

 

Folgaljon asztalt ide kattintva!

 

 
CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >