Rendezvényszervezés

Szezonnyitó Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch a Kispárna Mesezenekarral

2018 Október 7.


Október 7-től újra indul a családok kedvenc vasárnapi programja, a Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch.


Szezonnyitó Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch a Kispárna Mesezenekarral

Az őszi szezon első játékos ebédje ezúttal a Kispárna Mesezenekarral egészül ki, hogy a legapróbbaknak még színesebben teljen a hét utolsó napja! Természetesen továbbra is a Minimax gyerekcsatorna két sztárja: Picicica és Macikutya fogadja a gyerekeket, bohócunkkal lufit hajtogathatnak, készíthetnek cupcake-et, süthetnek pizzát és a REGIO Játék megannyi csodáját is kipróbálhatják Budapest legcsaládbarátabb sunday brunch ebédjén, ahol nincs rossz gyerek, hiszen figyelmüket lekötjük, és a brunch teljes 400 négyzetméteres területét birtokba vehetik! 

 

ASZTALFOGLALÁS: +36308163109

 

A korlátlan ételfogyasztás házi limonádéval, kávéval és ajándék pohár pezsgővel 5800Ft, melyet 12 és 15 óra között lehet igénybe venni. Vasárnapi ebédünk gyerekeknek 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk.

 

Az őszi/téli szezonban az ebéd előtti kiemelt koncertek sem maradnak el, október 21-én Tompeti és Barátai, november 4-én az Alma Együttes, november 18-án pedig az Apacuka Mini zenekar érkezik színpadunkra!


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >