Rendezvényszervezés

A tényleg boldog születésnapi buli

A születésnapi buli kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül fontos esemény mindannyiunk életében. A Symbolban ennek megfelelően foglalkozunk vele.

Symbol Budapest Születésnapi buli! A születésnapi buli kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül fontos esemény mindannyiunk életében. A Symbolban ennek megfelelően foglalkozunk vele.

Rohanó világunkban, amelyben a munka, munka, munka szentháromsága tölti ki mindennapjainkat, nem marad sem energiánk, sem pedig időnk megélni a legszebb pillanatokat sem. Kevés olyan esemény van, amikor ez még sikerülhet – ilyen a születésnap is. Mert minden ember életében van egy nap, ami csak és kizárólag róla szól. És ez a nap minden évben eljön egyszer, de csakis egyszer, talán épp emiatt olyan varázslatos. Hát töltsük meg élettel!


A születésnap nemcsak az ünnepeltről szól, hanem a rokonokról, barátokról ugyanúgy. Hiszen milyen jó érzés meglepni, megajándékozni a másikat! Milyen jól esik egy-egy ilyen alkalom apropóján összejönni egy közös ebédre vagy vacsorára, netán csapni egy „csavard fel a szőnyeget” hangulatú, fergeteges bulit! Nem új keletű szokás a szülinapnak megadni a módját, az emberek régebb óta tartják számon ezt az ünnepet, mint hinné.

 


Tudta-e hogy…


…már az első naptárakat készítő ókori egyiptomiak is megünnepelték a születésnapot? Plutárkhosz például leírja, VII. Kleopátra egyiptomi királynő hogyan ajándékozta meg szeretőjét, Marcus Antoniust, a II. triumvirátus tagját.


…a régi görögök az isteneik születésnapját minden hónapban megünnepelték? Artemisz istennő oltárára minden egyes hónap 6-án mézet és hold alakú süteményt helyeztek el. 


…a római császárok nagy pompával, véres gladiátorharccal és óriási cirkuszi játékokkal ünnepelték a szülinapjukat? Caligula császár állítólag mindenkinek megbocsájtott, aki felköszöntötte a jeles napon.


…a torta és a gyertyák germán régi hagyományokból maradtak ránk? Ha az ünnepeltnek sikerült egyszerre valamennyi gyertyát elfújnia, a germánok ezt jó előjelnek tekintették a jövőjére nézve.

 

 


Ebből is látszik, hogy a szülinap korokon és kultúrákon átívelő esemény, amelyet a világ összes pontján ünnepelnek. A Symbolban pedig pontosan olyan születésnapja lehet, amilyet megálmodott. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy felkeresi rendezvényszervezőinket, akik szeretettel várják érdeklődését. Hogy tényleg boldog legyen az a szülinap!

 

 








CIKKEK

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

További cikkek >