Rendezvényszervezés

A tényleg boldog születésnapi buli

A születésnapi buli kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül fontos esemény mindannyiunk életében. A Symbolban ennek megfelelően foglalkozunk vele.

Symbol Budapest Születésnapi buli! A születésnapi buli kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül fontos esemény mindannyiunk életében. A Symbolban ennek megfelelően foglalkozunk vele.

Rohanó világunkban, amelyben a munka, munka, munka szentháromsága tölti ki mindennapjainkat, nem marad sem energiánk, sem pedig időnk megélni a legszebb pillanatokat sem. Kevés olyan esemény van, amikor ez még sikerülhet – ilyen a születésnap is. Mert minden ember életében van egy nap, ami csak és kizárólag róla szól. És ez a nap minden évben eljön egyszer, de csakis egyszer, talán épp emiatt olyan varázslatos. Hát töltsük meg élettel!


A születésnap nemcsak az ünnepeltről szól, hanem a rokonokról, barátokról ugyanúgy. Hiszen milyen jó érzés meglepni, megajándékozni a másikat! Milyen jól esik egy-egy ilyen alkalom apropóján összejönni egy közös ebédre vagy vacsorára, netán csapni egy „csavard fel a szőnyeget” hangulatú, fergeteges bulit! Nem új keletű szokás a szülinapnak megadni a módját, az emberek régebb óta tartják számon ezt az ünnepet, mint hinné.

 


Tudta-e hogy…


…már az első naptárakat készítő ókori egyiptomiak is megünnepelték a születésnapot? Plutárkhosz például leírja, VII. Kleopátra egyiptomi királynő hogyan ajándékozta meg szeretőjét, Marcus Antoniust, a II. triumvirátus tagját.


…a régi görögök az isteneik születésnapját minden hónapban megünnepelték? Artemisz istennő oltárára minden egyes hónap 6-án mézet és hold alakú süteményt helyeztek el. 


…a római császárok nagy pompával, véres gladiátorharccal és óriási cirkuszi játékokkal ünnepelték a szülinapjukat? Caligula császár állítólag mindenkinek megbocsájtott, aki felköszöntötte a jeles napon.


…a torta és a gyertyák germán régi hagyományokból maradtak ránk? Ha az ünnepeltnek sikerült egyszerre valamennyi gyertyát elfújnia, a germánok ezt jó előjelnek tekintették a jövőjére nézve.

 

 


Ebből is látszik, hogy a szülinap korokon és kultúrákon átívelő esemény, amelyet a világ összes pontján ünnepelnek. A Symbolban pedig pontosan olyan születésnapja lehet, amilyet megálmodott. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy felkeresi rendezvényszervezőinket, akik szeretettel várják érdeklődését. Hogy tényleg boldog legyen az a szülinap!

 

 
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >